Căutare Live

O profesoară a fost concediată după ce a postat un filmuleț pe internet. De ce ținuta și gesturile i-au ”îngrozit” pe superiori

Viktoria Kashirina a postat, pe Instagram, un filmuleț care i-a ”îngrozit” pe superiorii săi. Femeia și-a pierdut locul de muncă după ce aceștia au văzut imaginile care o arată în lenjerie intimă, într-o serie de ipostaze considerate necorespunzătoare de către colegii săi.

Viktoria Kashirina a fost concediată după ce videoclipul ei a devenit viral și a ajuns la elevii ei și părinții lor. Imaginile o arată pe tânără în lenjerie intimă, în timp ce face mai multe mișcări incendiare. La un moment dat, ea chiar renunță la o parte din articolele purtate.

Ce a postat profesoara pe internet

Clipul a stârnit indignare și părinții au început să o sune pe profesoara de 23 de ani. O mamă a unuia dintre elevii ei i-a transmis: „Vă rog să nu postați astfel de videoclipuri explicite și să închideți [rețelele dvs. de socializare], fiica mea se uită la asta și obțineți felicitări, dar nu ca profesor”.

Viktoria a răspuns și a insistat că striptease-ul ei nu era destinat studenților. Profesoara a subliniat că îi va bloca pe elevii săi și a negat vehement că a făcut ceva rău.

Citește și: Și-a ajutat cea mai bună prietenă să devină mamă. Legătura dintre cele 2 femei este acum și mai puternică. Cum s-a întâmplat

Într-un interviu acordat publicației Komsomolskaya Pravda, profesoara a dezvăluit: „De câțiva ani sunt dansatoare la bară și visam de mult să fac un videoclip. Mama acestui student mi-a cerut să închid contul. Am refuzat și, în schimb, am blocat atât fiica cât și mama. Dar era deja prea târziu.”

Citește și: Femeia a folosit un produs cosmetic obișnuit, dar rezultatul a fost neașteptat. De ce i s-a colorat pielea în verde

„Directorul școlii mele a scris și mi-a cerut să șterg videoclipul, deoarece ajunsese viral și era în vizorul părinților.”, a povestit Viktoria.

Femeia a studiat la Universitatea de Stat din Novosibirsk, a spus că a fost acuzată că a încărcat conținut provocator și că videoclipul a devenit viral și în rândul studenților.

Citește și: Marina Big are cel mai mare bust din Europa, însă înainte de operații era o altă femeie. Cum arăta până să se ”tuneze”

Marina Big are cel mai mare bust din Europa, însă înainte de operații era o altă femeie. Cum arăta până să se ”tuneze”... Femeia a folosit un produs cosmetic obișnuit, dar rezultatul a fost neașteptat. De ce i s-a colorat pielea în verde...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x