Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

O profesoară măritată, acuzată că a întreținut relații intime cu cinci elevi. Unchiul ei este un antrenor de succes 

O profesoară în vârstă de 30 de ani, nepoata unui antrenor celebru, este în centrul unui scandal uriaș, fiind acuzată că a întreținut relații intime cu cinci copii. 

O profesoară măritată, acuzată că a întreținut relații intime cu cinci elevi. Unchiul ei este un antrenor de succes

Fiona Viotti, în vârstă de 30 de ani, este nepoata fostului antrenor de rugby sud african Nick Mallet, a fost acuzată că a făcut amor cu cinci elevi în ultimii șase ani.

Totul a ieșit la iveală după ce un puști de 18 ani a dezvăluit faptul că a avut o ”relație sexuală intensă” cu ea. Mai mult de atât, el a mărturisit că atunci când și-a dorit să încheie relația, profesoara a devenit extrem de posesivă.

A făcut amor de șase ori pe zi, iar acum viața ei intimă este distrusă. Când a aflat, iubitul ei a fugit cât l-au ținut picioarele - Foto

Vioti, care a antrenat și echipa de polo, și-a dat demisia în luna octombrie, cu doar câteva zile înainte ca aceste acuzații să fie făcute publice.

În urma anchetei ce a fpst desfășurată de școală s-a descoperit că femeia a făcut amor cu cinci elevi, în perioada 2013-2019. Deocamdată, însă, nu a fost înregistrată nicio plângere la Poliție.

Anchetatorii angajați de școală au stabilit că ea a avut relații cu elevi atât înainte, cât și după ce s-a căsătorit cu Pavo Viotti, în 2018.

De asemenea, ea este recunoscută pentru filmulețele explicite în care apare în ipostaze intime și care au circulat pe internet, însă anchetatorii n-au reușit să stabilească cui au fost trimise inițial.

A făcut amor cu elevul ei chiar în sala de clasă, fără să îi pese dacă sunt văzuți: „Nu există cuvinte pentru a exprima ce simt!”

Deși nu va mai profesa niciodată, ea nu va fi nici sancționată, întrucât și-a dat demisia înainte să se afle de tot acest scandal.

Soțul femeii a dezvăluit că a decis să pună punct căsniciei, însă a refuzat să comenteze scandalul în care este implicată femeia care i-a fost soție.

Recomandari