Antena Căutare

O tânără a ajuns la 28 de kilograme și medicii i-au zis că nu mai are mult de trăit. Cum arată azi Jennifer Pietsch

O tânără a ajuns să cântărească doar 28 de kilograme, din cauza anorexiei. Acesta a fost momentul în care medicii i-au spuc că nu mai are mult de trăit. Totuși, tânăra a trecut printr-o transformare uluitoare.

Jennifer Pietsh, pe vremea când avea 28 de kilograme Galerie
Jennifer Pietsch a ajuns să sufere de anorexie la vârsta de 12 ani | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei tinere pe nume Jennifer Pietsch din British Columbia, Canada, care a suferit mult de pe urma anorexiei. Până la vârsta de 12 ani a avut o viață normală, cu o copilărie lipsită de griji sau de incidente c ear fi putut să se transforme în traume.

Totul a început odată ce fata a fost acceptată în echipa de majorete a liceului. Mergând tot mai des la antrenamente Jennifer Pietsch a căzut într-o capcană în care cad numeroase femei din întreaga lume, din dorința de a deveni mai frumoase sau de-a se simți mai sigure pe ele.

O tânără a ajuns la 28 de kilograme din cauza anorexiei, dar azi e schimbată total

Fata a început să se uite tot mai atent la celelate colege majorate și să se compare cu ele. Și fiindcă unele dintre acestea erau mai slabe sau pur și simplu aveau altă conformație, canadianca a început să fie din ce în ce mai dornică să slăbească. În scurt timp, aceasta a început să se considere ca fiind o persoană grasă.

Citește și: O tânără a consumat doar 39 de calorii pe zi și a ajuns la 22 de kilograme! Chiara Schober e de nerecunoscut

În dorința sa nebună de-a slăbi și de-a ajunge la greutatea mult dorită, Jennifer Pietsch a început să evite alimentele bogate în calorii și, treptat, a ajuns să elimine toate tipurile de grăsimi din dieta sa. Nu a durat mult și adolescenta și-a făcut un obicei din a-și arunca porțiile de mâncare la toaletă.

Jennifer Pietsch, când avea 28 de kilograme

Jennifer Pietsch, când avea 28 de kilograme

Din cauza anorexiei, canadianca a ajuns chiar să își ascundă mâncarea în șosete sau diferite haine. Timpula trecut și, la vârsta de 18 ani, aceasta a auns să cântărească 28 de kilograme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din cauza numeroaselor carențe, tânăra a ajuns de numeroase ori la spital, în stare gravă. La 18 ani, atunci când a ajuns la incredibila greutate de doar 28 de kilograme, medicii i-au spus că dacă va mai continua astfel, atunci cu siguranță își va pierde viața. Acesta a fost momentul în care canadianca a simțit că a venit momentul să facă o schimbare majoră în viața sa. S-a apucat de yoga, a adoptat un stil de viață sănătos cu o dietă diversificată și astfel a ajuns să învingă anorexia.

Azi, Jennifer Pietsch este un adevărat model de ambiție pentru oameni din întreaga lume și povestea sa a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea. Pe pagina sa de Instagram, tânăra este urmărită de numeroase persoane și fiecare postare a sa face senzație.

După operație, o femeie s-a trezit că vorbește cu alt accent! Ce explicație au avut medicii... Ce a putut să facă o soacră, ca să strice nunta nurorii sale. Invitații au rămas fără cuvinte când au auzit vestea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x