Căutare Live

O tânără a comandat rochia visurilor de pe internet, dar a amuțit când a deschis coletul. Clipul e viral pe Tik Tok

Emily a avut parte de o surpriză de proporții după ce a găsit ”rochia perfectă” pentru nunta fratelui său. Tânăra a fost atât de încântată de articolul vestimentar încât l-a comandat imediat.

Emily a avut parte de o surpriză de proporții după ce a găsit ”rochia perfectă” pentru nunta fratelui său. Tânăra a fost atât de încântată de articolul vestimentar încât l-a comandat imediat

Captura TikTok

Mare i-a fost dezamăgirea când a ajuns coletul în mâinile ei. Rochia mult dorită nu semăna deloc cu ce văzuse în poze.

”Se apropie nunta fratelui meu, așa că aveam nevoie de o rochie frumoasă, nu? Așa că am comandat asta”, spune ea la începutul materialului video.

După ce spune acest lucru, Emily arată articolul vestimentar așa cum era prezentat pe site.

Ținuta verde kaki, decoltată și realizată dintr-un material de calitate i-a plăcut instant. ”Uimitoare, strălucitoare, perfectă pentru o nuntă de toamnă”.

Citește și: Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest

@emilyrodriguee @prettylittlething #whatiorderedversuswhatigot #LevisMusicProject #PINKHolidayRemix ♬ Easy On Me - Adele

Cum arată rochie primită de Emily

La scurt timp, arată și ce a primit în coletul mult așteptat. Rochia trimită nu semăna deloc cu cea comandată. Realizată dintr-un material diferit, mat, într-o nuanță de moss green și un model care nu aducea cu cel cumpărat.

”Asta am primit. Ce este asta. Nici măcar nu am putut să o îmbrac până la capăt”, a zis ea. Atunci internauții au aprobat-o: ”asta nici măcar nu este același tip de rochie”.

Citește și: A vrut să prăjească niște ouă, dar ce a descoperit după ce a spart unul a făcut-o să țipe. Ce se afla dincolo de coaja crăpată

Cum era de așteptat, alții s-au amuzat de situație. ”Îmi pare rău, asta este atât de amuzant”, a mai fost un alt comentariu. Altcineva s-a grăbit să ”desființeze” ambele rochii: ”Fată, rochia din online este urâtă și la fel și cea pe care ai primit-o”.

Emily a revenit ulterior pe TikTok pentru a arăta ținuta cu care va participa la evenimentul special din viața fratelui său.

„După această catastrofă a trebuit să găsesc o altă rochie pentru nuntă, așa că pur și simplu am purtat ceva ce aveam deja”, a spus ea telespectatorilor, înainte de a arăta rochia superbă.

Mai multe detalii pe site-ul celor de la The Sun.

Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest g... Bărbatul care a supraviețuit miraculos după ce a ajuns pe șinele de cale ferată, într-un ger de -18 grade Celsius.Ce s-a...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x