Antena Căutare

O tânără a descoperit că iubitul o înșală, doar privind o poză cu mâncarea acestuia. Ce detaliu l-a dat imediat de gol

O tânără a descoperit faptul că iubitul său o înșală în cel mai surprinzător mod posibil. O simplă poză cu mâncarea pregătită de el la cină l-a dat imediat de gol.

imagine cu o tigaie de mancare pusa pe aragaz Galerie
O simplă fotografie cu aragazul l-a dat de gol pe bărbatul infidel | sursa foto: Profimedia

Kayla Paeth a dezvăluit prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok cum a descoperit că iubitul său are o aventură cu o altă femeie. Postarea sa a adunat sute de mii de vizualizări și internauții au reacționat imediat când au văzut ce anume l-a dat de gol pe bărbat.

Infidelitatea partenerului său a ieșit la iveală după ce acesta i-a trimis iubitei sale o poză cu două tigăi în care gătea cina. Totuși, un detaliu l-a dat imediat de gol.

Cum a descoperit o tânără că iubitul o înșală, privind atent o poză trimisă de el

Kayla a cunoscut un tânăr și au început să vorbească din ce în ce mai des. Și fiindcă s-au apropiat destul de mult, ea a considerat că sunt împreună. Totuși, într-una dintre seri, ceva incredibil s-a întâmplat și relația dintre cei doi s-a terminat instant.

În general, atunci când partenerul devine infidel, acesta începe să se comporte din ce în ce mai straniu: petrece mai mult timp pe telefon, are tendința să se ascundă, începe să vină tot mai târziu acasă sau nu își mai manifestă iubirea sau atracția față de actualul partener.

Citește și: Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul său, care a înșelat-o cu vecina. Filmarea e virală pe TikTok

O tânără însă a descoperit că există și alte moduri prin care poți descoperi că cineva te înșală. Kayla a primit de la partenerul său o fotografie în care se pot vedea două tigăi cu mâncarea pregătită pentru cină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La prima vedere, imaginea aragazului nu prezintă nimic suspect. Totuși, tânăra a povestit, prin intermediul unui TikTok, cum s-a dat de gol tânărul infidel, fără să își dea seama. Atunci când a privit fotografia din nou, în geamul mobilierului de bucătărie a putut vedea o reflexie ce i-a atras imediat atenția.

A putut observa imediat două mâini de femeie, cu unghii false și brățări, semn că partenerul său nu era tocmai singur atunci când s-a apucat să-și gătească cina. Așa cum era de așteptat, relația celor doi s-a încheiat atunci.

Citește și: Cum s-a răzbunat o femeie pe prietena sa, care a avut o aventură cu soțul său. Imaginile fac senzație

Părerile internauților au fost destul de împărțite. Unii au apărat-o pe tânără, lăudându-i din plin abilitățile de detective, în timp ce alții au fost de părere că a judecat poza prea repede, fără să se asigure că era vorba despre vreo prietenă sau vreo soră a bărbatului, arată cei de la mirror.co.uk.

Un lucur însă este cert. Clipul de pe TikTok a adunat mai bine de opt sute de mii de vizualizări și a devenit viral în toată lumea.

Un bărbat a vrut să renoveze camera fiicei sale, dar a găsit un mesaj secret ascuns sub tapet. Ce a descoperit Karl Murp... A stat de vorbă cu un client trist și a avut o surpriză uriașă când a ridicat nota. Ce a găsit pe masă a făcut-o instant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x