O tânără a descoperit că iubitul o înșală, doar privind o poză cu mâncarea acestuia. Ce detaliu l-a dat imediat de gol

O tânără a descoperit faptul că iubitul său o înșală în cel mai surprinzător mod posibil. O simplă poză cu mâncarea pregătită de el la cină l-a dat imediat de gol.

O simplă fotografie cu aragazul l-a dat de gol pe bărbatul infidel

sursa foto: Profimedia

Kayla Paeth a dezvăluit prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok cum a descoperit că iubitul său are o aventură cu o altă femeie. Postarea sa a adunat sute de mii de vizualizări și internauții au reacționat imediat când au văzut ce anume l-a dat de gol pe bărbat.

Infidelitatea partenerului său a ieșit la iveală după ce acesta i-a trimis iubitei sale o poză cu două tigăi în care gătea cina. Totuși, un detaliu l-a dat imediat de gol.

Cum a descoperit o tânără că iubitul o înșală, privind atent o poză trimisă de el

Kayla a cunoscut un tânăr și au început să vorbească din ce în ce mai des. Și fiindcă s-au apropiat destul de mult, ea a considerat că sunt împreună. Totuși, într-una dintre seri, ceva incredibil s-a întâmplat și relația dintre cei doi s-a terminat instant.

În general, atunci când partenerul devine infidel, acesta începe să se comporte din ce în ce mai straniu: petrece mai mult timp pe telefon, are tendința să se ascundă, începe să vină tot mai târziu acasă sau nu își mai manifestă iubirea sau atracția față de actualul partener.

Citește și: Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul său, care a înșelat-o cu vecina. Filmarea e virală pe TikTok

O tânără însă a descoperit că există și alte moduri prin care poți descoperi că cineva te înșală. Kayla a primit de la partenerul său o fotografie în care se pot vedea două tigăi cu mâncarea pregătită pentru cină.

@kayla_paeth

Gots to do better my guy lmao ##fyp

♬ what the fuck was that - hatecrimer666

La prima vedere, imaginea aragazului nu prezintă nimic suspect. Totuși, tânăra a povestit, prin intermediul unui TikTok, cum s-a dat de gol tânărul infidel, fără să își dea seama. Atunci când a privit fotografia din nou, în geamul mobilierului de bucătărie a putut vedea o reflexie ce i-a atras imediat atenția.

A putut observa imediat două mâini de femeie, cu unghii false și brățări, semn că partenerul său nu era tocmai singur atunci când s-a apucat să-și gătească cina. Așa cum era de așteptat, relația celor doi s-a încheiat atunci.

Citește și: Cum s-a răzbunat o femeie pe prietena sa, care a avut o aventură cu soțul său. Imaginile fac senzație

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Părerile internauților au fost destul de împărțite. Unii au apărat-o pe tânără, lăudându-i din plin abilitățile de detective, în timp ce alții au fost de părere că a judecat poza prea repede, fără să se asigure că era vorba despre vreo prietenă sau vreo soră a bărbatului, arată cei de la mirror.co.uk.

Un lucur însă este cert. Clipul de pe TikTok a adunat mai bine de opt sute de mii de vizualizări și a devenit viral în toată lumea.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri