Antena Căutare

O tânără a fost trimisă acasă de la serviciu din cauza ținutei, iar cei care au văzut-o au considerat nedreaptă decizia șefului

O tânără  povestit pe TikTok cum șeful său i-a criticat vestimentația, spunându-i că nu e potrivită pentru birou și în consecință a trimis-o acasă. Povestea femeii a stârnit controverse în mediul online, pentru că foarte mulți dintre cei prezenți pe TikTok nu au fost de acord cu măsura șefului.

Colaj cu tanara trimisa acsa de la serviciu Galerie
O tânără a fost trimisă acasă după ce a venit la birou cu o ținută considerată de șefi prea îndrăzneață | TikTok

Femeia, care purta un top cu decolteu în V și pantaloni negri, și-a întrebat urmăritorii de pe TikTok dacă ar trebui să renunțe la locul de muncă după ce, aparent, a fost trimisă acasă deoarce conducerea nu a considerat că ținuta pe care aceasta o purta era una adecvată locului de muncă.

Femeia care s-a îmbrăcat elegant a publicat un videoclip pe TikTok, pentru a vedea dacă mai sunt și alți oameni cărora li se pare că ținuta ei nu este una potivită pentru birou.

Dar, în timp ce unii oameni au spus că ținuta ei ar fi putut să le "distragă atenția"', alții s-au grăbit să îi spună că arăta foarte bine în bluza lila cu decolteu în V și pantaloni negri.

Citește și: O profesoară e criticată de părinți pentru felul în care arată și se îmbracă. Cum apare în fața copiilor femeia cu talie de viespe

Femeia a postat pe TikTok un videoclip în care își etalează ținuta, cerând sfaturi celor care o urmăresc.

Problema exactă a ținutei nu a fost precizată, însă, cel mai probabil, a fost faptul că decolteul în V era destul de amplu și lăsa la vedere o parte din bustul generos.

Videoclipul care a stârnit controverse pe Internet. Cum arată în partea de jos ținuta tinerei care a fost trimisă acasă de la birou

Videoclipul a stârnit controverse în mediul online, pentru că foarte mulți dintre utilizatorii de TikTok s-au arătat deranajți pentru că femeii nu I s-a permis să poarte o bluză decoltată.

În dreptul videoclipului, tânăra a scris: "Am fost trimisă acasă de la serviciu pentru această ținută..."

În descrierea videoclipului postat pe TikTok, ea a întrebat: "Ar trebui să demisionez?"

Clipul a obținut peste 6.500 de aprecieri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care au văzut videoclipul publicat de femeie au scris comentarii despre cum li se pare ținuta.

O persoană a spus: "Și eu aș fi distrasă de o persoană îmbrăcată așa”.

O altă persoană a glumit, sugerând că acea combinație de culori era problema, scriind: "Violetul nu se potrivește cu negrul."

Dar alții nu au fost de acord cu decizia șefului de a o trimit epe tânără acasă, spunându-i că arată foarte bine și că nu ar trebui să fie pedepsită pentru felul în care arată corpul ei în haine.

Citește și: O profesoară a fost concediată după ce a postat un filmuleț pe internet. De ce ținuta și gesturile i-au ”îngrozit” pe superiori

O persoană a scris: „Arăți foarte bine. Ținuta e elegantă”.

Altul a comentat: „A avea bust nu este illegal, iar ea nu est eproprietatea companiei pentru care lucrează”

O altă persoană a spus: "Nu, nu, nu. Nu înțeleg ce este în neregulă cu ținuta".

Cei mai mulți utilizatori de TikTok care au adăugat un comentariu au fost de acord că ținuta nu este una indecentă, iar măsura șefului de a o trimite acasă pe tânără nu a fost una corectă.

Pălăriile „anti-copiat” ale unor studenți de la o școală din Filipine au devenit virale. Cum au arătat „creațiile” atipi... O bunică divorțată trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr de 19 ani. Cum s-a înfiripat relația, în ciuda diferenței ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x