Antena Căutare

O tânără a ieșit la 6 întâlniri pe săptămână ca să nu dea bani pe mâncare. Ce avere a reușit să strângă, după doar doi ani

O tânără a uimit oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit faptul că a reușit să adune o adevărată comoară, după ce a mers aproape zilnic la întâlniri, pentru a economisi bani.

imagini cu vivian tu
Tânăra a uimit oameni din întreaga lume atunci când a vorbit despre câți bani a economisit | capturi tiktok@yourrichbff

Oricât de greu ar părea de crezut, o tânără a explicat că mersul la întâlniri a făcut-o să ecobomisească sume importante de bani. Dezvăluirea a surprins oameni din întreaga lume și nu puțini au fost cei care au reacționat.

O tânără a dezvăluit ce avere a reușit să adune după doi ani în care a ieșit la întâlniri, ca să economisească bani

Aceasta este incredibila poveste a unei femei pe nume Vivian Tu. Recent, aceasta a mărturisit în cadrul unui clip video publicat pe contul său de TikTok faptul că a reușit să facă o adevărată avere, totul datorită numeroaselor sale ieșiri în oraș.

Timp de doi ani, aceasta a încercat pe cât posibil să accepte toate invitațiile pe care le primea din partea admiratorilor săi. Astfel, potrivit dezvăluirilor, ea a ajuns să iasă în oraș la întâlnire chiar și de șase ori pe săptămână. Doi ani a avut acest obicei și rezultatele nu au întârziat să apară. Astfel, Vivian Tu a dezvăluit faptul că a reușit să adunce, din invitațiile acceptate la întâlniri, o adevărată avere. Mai exact, tânăra și-a mărit conturile cu aproximativ 12.000 de lire sterline, adică echivalentul a 15.000 de dolari.

Citește și: Cum să faci economii, în doar câțiva pași. Trucurile la care apelează cei care vor să aibă mai mulți bani

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când s-a mutat la New York (Statele Unite ale Americii), tânăra a conștientizat că trebuie să facă economii și să fie atentă la modul în care cheltuie banii. Ca să facă asta, i-a venit ideea de-a ieși mai des la întâlniri. După o săptămână a relizat faptul că a reușit să economisească în jur de 150 de dolari. Încântată de descoperirea făcută, aceasta a decis să iasă mai des în oraș și așa a ajuns să iasă la șase întâlniri pe săptămână, lucru ce i-a adus economii semnificative. După doi ani de făcut asta, Vivian Tu a calculat „profitul” și așa a descoperit faptul că a câștigat o mică avere, în valoare de aproximativ 15.000 de dolari.

„Pot să merg la un restaurant și să fie gratis dacă mi se plătește consumația sau pot să merg la supermarket, să folosesc banii proprii și să gătesc, dar în mod sigur mâncarea nu va avea un gust al fel de bun”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Totuși, Vivian Tu a explicat că, dincolo de economiile făcute, ea este adepta romantismului și crede că relațiile ar trebui să se bazeze pe dragoste. Întâmplarea a ajuns virală și a stârnit numeroase reacții de la oameni din întreaga lume. Nu puțini au fost cei care au criticat-o, mai ales după ce au aflat că ea câștigă anual în jur de 95.000 dolari.

Ce se întâmplă cu corpul nostru dacă nu ne spălăm. Dermatologul care nu și-a mai făcut baie de 5 ani a spus totul... Ce au putut să ceară doi miri invitaților lor. Mulți au rămas scandalizați și au refuzat să mai participe la eveniment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x