Antena Căutare

O tânără a mers la întâlnire cu un bărbat, dar în scurt timp a făcut o descoperire ce a lăsat-o fără cuvinte. Ce a pățit

O tânără a decis să meargă la o primă întâlnire cu un bărbat, dar ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte. Când a realizat ce se întâmplă, femeia a fost de-a dreptul uluită.

colaj foto cu gabriella miller Galerie
Tânăra a povestit în detaliu ce a pățit, chiar în timpul unei întâlniri cu un bărbat | tiktok.com/@gabrielladmiller

De cele mai multe ori, atunci când ieșim la prima întâlnire cu cineva încercăm să alegem un loc cât mai special, pentru a impresiona. Totuși, o tânără a trecut printr-o situație surprinzătoare atunci când a văzut unde a fost dusă de către un tânăr cu care ieșise la întâlnire.

Ce a pățit o tânără, chiar la prima întâlnire. A fost uluită atunci când a realizat ce se întâmplă, de fapt

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără pe nume Gabriella Miller din Arizona (Statele Unite ale Americii), atunci când se afla la o primă întâlnire cu un tânăr de care îi plăcea. Fata a dezvăluit faptul că a început să vorbească pe o platformă de întâlniri cu un tânăr și, după un timp, au decis să se întâlnească și în viața reală.

Citește și: O tânără a mers la întâlnire cu un bărbat, dar când a urcat în mașina lui a făcut o descoperire uriașă. A filmat ce a descoperit

Lucrurile nu au mers însă la fel de bine ca în mediul online. Întâlnirea a început bine, cu servitul mesei la un restaurant apreciat, dar ceea ce a urmat a fost total neașteptat. Practic, bărbatul a început să se descarce de toate traumele din trecutul său, și-a povestit viața, problemele de familie și nu numai. Răbdătoare, femeia l-a ascultat, fiindcă nu a vrut să dea dovadă de lipsă de respect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când a terminat de servit cina, tânăra și-a dat seama că nu va mai exista o a doua întâlnire cu băiatul respectiv. Totuși, când credea că lucrurile nu pot deveni mai neplăcute de atât, a venit adevărata surpriză! Bărbatul a anunțat-o pe Gabriella Miller faptul că era ziua lui de naștere și că urma să se ducă împreună cu prietenii lui într-un club de striptease. A invitat-o și pe ea, iar tânăra a acceptat.

„M-a dus la un club de striptease. E destul de ciudat pentru o primă întâlnire. Nu e potrivit deloc. Eu, fiindcă sunt deschisă, mă pot distra în orice împrejurare, așa că am acceptat”, a zis tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Ulterior, fata a aflat că bărbatul era un client fidel al clubului respectiv. A doua zi, acesta i-a spus că o place și i-a propus să devină iubita lui, dar Gabrielle a refuzat. Întreaga întâmplare a fost dezvăluită în cadrul unui clip video publicat de tânără pe contul său de TikTok și, într-un timp extrem de scurt, imaginile au devenit virale.

Un tată a descoperit semne ciudate pe mâna băiatului. Când și-a dat seama ce sunt, omului nu i-a venit să creadă. Ce a a... Cum scapi de mirosul de fum de țigară din locuință. Ingredientul care te ajută...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x