Antena Căutare

O tânără a născut un bebeluș gigant de aproape 6 kilograme! Ce s-a întâmplat cu femeia după sarcină

O tânără în vârstă de 21 de ani pe nume Amber Cumberland i-a uluit pe medici atunci când a adus pe lume un bebeluș gigant, de aproape 6 kilograme!

Amber Cumberland , poză cu burtica de gravidă Galerie
O tânără din Marea Britanie a născut un bebeluș de aproximativ 6 kilograme | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei tinere din Oxfordshire, Marea Britanie. Femeia a fost mai mult decât fericită atunci când a aflat că este însărcinată și a așteptat cu sufletul la gură ziua cea mare.

Lunile au început să treacă și, în al treilea trimestru, la un control de rutină, doctorii au observat faptul că fătul depășise de mult standardele de greutate și lungime.

O tânără a născut un bebeluș gigant de aproximativ 6 kilograme

Practic, la 32 de săptămâni, bebelușul din pântece era comparabil cu unul de 36 de săptămâni. Acesta a fost momentul în care medicii au ajuns la concluzia că femeia este însărcinată cu gemeni, deși la ecografie se vede și se aude doar un singur făt. Aceștia au fost induși practic în eroare de măsurătorile sarcinii.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

Timpul a trecut și fericiții părinți au așteptat cu sufletul la gură să treacă timpul și să se împlinească termenul. Doar că acesta a fost momentul în care au început să apară surprizele!

Citește și: Cel mai păros bebeluș din lume a avut deja 5 joburi într-un an! Cum arată acum băiatul

Două săptămâni au trecut peste data așteptată a nașterii și abia apoi doctorii au decis că a venit timpul să îi inducă tinerei Amber Cumberland travaliul. După 24 de ore de chin, copilul a fost adus pe lume prin intermediul unei operații de cezariană, din cauza complicațiilor ce au apărut pe parcurs. A fost nevoie de trei persoane pentru a scoate bebelușul din burta mamei.

bebelusul nascut de Amber Cumberland

Amber Cumberland a născut un bebeluș gigant prin operație de cezariană

Surpriza a fost mare atunci când doctorii și-au dat seama că nu este vorba despre o sarcină gemelară, ci despre o fetiță de aproximativ 6 kilograme! Bebelușul gigant a măsurat la naștere 5.890 grame, cam cât un nou născut de 3-4 luni! Vestea s-a răspândit rapid și toată lumea din maternitate a venit să vadă bebelușul cu pricina și să-l fotografieze, chiar și câteva asistente medicale rămase special după program.

Amber Cumberland a explicat faptul că a încercat absolut tot ce i-a stat în putință pentru a-și induce travaliul mai devreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După naștere, britanica se confruntă cu numeroase probleme de sănătate din cauza faptului că trupul său a fost suprasolicitat de dificila sarcină. Ca să-și refacă mușchii abdomenului, aceasta face în prezent fizioterapie.

Totuși, cei doi părinți sunt mai mult decât fericiți că au trecut cu bine peste toată această sarcină cu risc și se bucură din plin de fetița lor, pe care au numit-o Emilia. Așa cum era de așteptat, povestea și fotografiile bebelușului gigant au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Se pare că Emilia este a doua cea mai mare fetiță născută vreodată în Marea Britanie. În prezent, recordul este deținut de un alt bebeluș gigant, care a avut 6,46 de kilograme la naștere (6460 de grame).

A intervievat un candidat pentru un job, iar la final a chemat speriat Poliția. Ce dezvăluiri înfiorătoare i-a făcut băr... Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x