Antena Căutare

O tânără a slăbit 63 de kilograme, dar apoi medicii i-au dat o veste neașteptată. Ce a aflat Kimberley Tripp

O femeie a reușit să slăbească 63 de kilograme după ce a renunțat la alimentul preferat. Cu adevărat surprinzător este ceea ce s-a întâmplat cu Kimberley Tripp după această transformare.

Kimberley Tripp, selfie in rochie neagra lunga Galerie
Kimberley Tripp a slăbit 63 de kilograme și a apoi a avut parte de o surpriză | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei tinere în vârstă de 34 de ani, pe nume Kimberley Tripp. Încă de mică, australianca s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus și a fost ținta glumelor celor din jur. Ca multe alte persoane aflate în aceeași situație, aceasta și-a găsit consolarea în mâncarea preferată.

Totuși, ceva a determinat-o într-o bună zi să își schimbe viața și astfel a ajuns să slăbească 63 de kilograme, iar vestea pe care i-au dat-o medicii după a fost complet neașteptată.

Ce a pățit o tânără, după ce a reușit să slăbească 63 de kilograme

Kimberley Tripp a fost mereu o persoană supraponderală, deși ceilalți membri ai familiei sale erau slabi cu toții. Poate și de aceea, tânăra a simțit că iese în evidență mai mult decât și-ar fi dorit. Așa cum chiar ea a povestit, erau numeroase situațiile în care necunoscuții o considerau o femeie gravidă, din cauza killogramelor în plus.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Nemulțumită de modul în care arată și confruntându-se din plin cu anxietate și lipsă de încredere, australianca a preferat mereu să își găsească o consolare și un refugiu în ciocolată, alimentul său preferat. Într-un anumit moment al vieții, fata a ajuns să mănânce chiar și un baton XXL, potrivit ca mărime pentru o întreagă familie. În plus, Kimberley Tripp obișnuia să mănânce mese copioase, bogate în calorii și carbohidrați, consuma băuturi cu zahăr și multe, multe dulciuri, în special ciocolată. Acest lucru a dus, în mod inevital, la o greutate uriașă: 140 de kilograme.

Kimberley Tripp dormind in masina

Kimberley Tripp, pe vremea când avea 140 de kilograme

La un moment dat, tânăra a mers la doctor ca să facă analize, în dorința de-a deveni mamă. Totuși, medicii i-au spus că, având în vedere greutatea mare și faptul că suferă de sindromul ovarelor polichistice, aceasta nu va putea rămâne însărcinată. Acesta a fost momentul în care ea a decis că trebuie să facă o schimbare majoră în viața sa.

Tânăra a renunțat la obiceiul de-a consuma zilnic alimentul său preferat, ciocolata. Acesta a fost poate primul și cel mai important pas din procesul său de slăbit. Apoi, rând pe rând, femeia a eliminat și alte elemente nesănătoase din alimentația sa, a adoptat o dietă potrivită și s-a apucat de sport. Totuși, din cauza sindromului de ovare polichistice, slăbitul a fost un proces destul de lent. Voința a rămas și, după ce și-a făcut curaj, australianca și-a făcut operație de micșorare a stomacului și a ajuns într-un timp extrem de scurt la greutatea de 77 de kilograme. Atât intervenția, cât și dieta, au ajutat-o să ajungă la un corp mai sănătos. Însă ceea ce s-a întâmplat două a fost cu adevărat surprinzător.

Citește și: Un bărbat a stat nemâncat timp de 382 de zile. Cum s-a transformat corpul lui Angus Barbieri

În scurt timp, Kimberley Tripp a rămas însărcinată și nu mică i-a fost surpriza atunci când a aflat de la medici faptul că are gemeni. Femeia a adus pe lume doi băieți perfect sănătoși, de care este extrem de mândră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, australianca face sport și nu a renunțat la dieta sănătoasă, ba chiar și-a propus să mai slăbească încă zece kilograme, pentru a ajunge la greutatea dorită.

Cum a arătat prima pereche de bikini purtată vreodată. În ce an a fost creată această piesă vestimentară... Toți o opresc pe stradă ș îi fac poze, deși este un om cât se poate de normal. De ce sunt toți uimiți de Kathryn Walkden...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x