Antena Căutare

O tanara a supravietuit dupa ce a fost calcata de 33 de vagoane de tren

Kristen Anderson este o tanara de 29 de ani din Statele Unite a supravietuit dupa ce a fost calcata de 33 de vagoane de tren, relateaza Huffington Post.

Tanara a vrut sa se sinucida in adolescenta, cand a fost violata, iar bunica sa si trei prieteni apropiati au murit intr-un interval de doi ani.

A vrut sa isi ia viata la 17 ani, cand s-a asezat pe calea ferata din apropierea casei si a asteptat ca un tren sa o calce si sa o omoare. Kristen Anderson a fost calcata de un tren de marfa cu 33 de vagoane, care circula cu o viteza de 88 de kilometri pe ora.

Tanara a supravietuit, dar a ramas fara picioare. Medicii au incercat sa ii ataseze mebrele, insa nu au reusit. Urmatorii trei ani dupa tentativa de sinucidere si i-a petrecut luptandu-se cu depresia, cu gandurile sinucigase si a suferit mai multe interventii chirurgicale.

In cele din urma, tanara si-a recapatat credinta in Dumnezeu si a infiintat o organizatie care ii ajuta pe depresivi si le ofera sprijin atunci cand se gandesc sa se sinucida. Tanara a scris si o carte, in care povesteste cum a decurs viata ei si cum a reusit sa depaseasca momentele grele.

Foto: Facebook

FOTO! El este omul invizibil din China!... FOTO & VIDEO! Romania a intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai lunga trena din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x