Antena Căutare

O tânără a topit 90 de kilograme, dar corpul ei a suferit transformări şocante: vergeturi şi şapte kilograme de piele în exces. GALERIE FOTO

Mii de oameni o urmăresc pe Instragram şi sunt motivaţi de povestea ei. O americancă de 25 de ani a reuşit să slăbească 90 de kilograme, dar corpul ei a suferit o transformare şocantă. După ce a topit aproape jumătate din greutatea iniţială, Aubrey Johansen​ a avut curajul să le arate tuturor care a fost "preţul" plătit: vergeturi şi şapte kilograme de piele în exces.

Mii de oameni o urmăresc pe Instragram şi sunt motivaţi de povestea ei. O americancă de 25 de ani a reuşit să slăbească 90 de kilograme, dar corpul ei a suferit o transformare şocantă. După ce a topit aproape jumătate din greutatea iniţială, Aubrey Johansen​ a avut curajul să le arate tuturor care a fost "preţul" plătit: vergeturi şi şapte kilograme de piele în exces.

Deşi rezultatele dietei şi a operaţiei de micşorare de stomac nu s-au lăsat aşteptate, Audrey a avut curajul să dezvăluie oamenilor partea mai puţin ştiută din spatele unei schimbări de look impresionante. Medicii o avertizaseră în urmă cu doi ani că în 15 ani va muri dacă nu va lua măsuri drastice, aşa că s-a decis să revină la o greutate normală. Însă după ce a slăbit, a devenit mai complexată decât atunci când era grasă.

”Atunci când îți propui să slăbești atât de mult te gândești că vei fi în formă, superbă. Nu îți imaginezi că se topește pielea pe tine. Este îngrozitor pentru că nu te mai simți deloc atrăgătoare. În unele zile chiar simt că eram mai atrăgătoare înainte. Este o luptă interioară teribilă. Te deranjează când mergi la plajă și te dezbraci în costum de baie. Nu mai simt că am încredere în mine”, a spus Aubrey.

Cei care o urmăresc pe Instagram pe Aubrey Johansen au rămas uimiți când au văzut cât de mult a slăbit fata care este o adevărată vedetă locală în Ohio, după ce a cântărit 150 de kilograme. Nu a scăpat de pielea în exces, dar speră ca în curând să rezolve și această problemă.

Cercetătorii lucrează la un vaccin care ne-ar face imuni la toate tipurile de cancer... Un fotomodel și-a făcut implant ocular și și-a schimbat culoarea ochilor. A vrut să semene cu Frumoasa din Pădurea Adorm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x