Antena Căutare

O tânără a trimis mesaje timp de doi ani la numărul de telefon al surorii sale, deși aceasta murise. Ce răspuns a primit

După ce a murit sora sa, o tânără a decis să trimită un mesaj pe telefonul acesteia, în dorința de a-și consola dorul și durerea. Totuși, nu mică i-a fost surpriza atunci când a primit un răspuns pentru prima dată după doi ani!

femeie care trimite mesaje pe telefon
Femeia a trimis mesaje timp de doi ani, dar apoi ceva incredibil s-a întâmplat | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie pe nume Faith Sidman. Aceasta și-a pierdut sora și, fiindcă dorul de ea devenise prea mare, a decis să trimită mesaje pe telefonul surorii, fără să aștepte ceva în schimb. Doi ani a continuat să facă acest lucru, încercând să-și mai domolească dorul.

Totuși, nu mică i-a fost surpriza atunci când ecranul telefonului s-a aprins într-o zi și Faith Sidman a descoperit că a primit răspuns la mesajele trimise!

O femeie a trimis mesaje pe telefonul surorii sale deși aceasta era decedată, dar ceea ce a urmat e incredibil

Faith Sidman și-a pierdut sora și durerea imensă ce i-a cuprins sufletul a făcut-o să treacă greu peste aceste momente dificile. Timp de doi ani, femeia a trimis mesaje de dor pe telefonul surorii sale, deși aceasta era decedată. A fost modul tinerei de-a încerca să-și simtă sora mai aproape.

Citește și: Un bărbat a găsit la ușă un bilet neașteptat lângă o cutie. Când l-a citit, omul a fost uluit. Ce a descoperit

Era în luna iulie a anului trecut atunci când, după ce a trimis un mesaj, ecranul telefonului mobil s-a aprins și Faith Sidman a descoperit că tocmai a primit un mesaj trimis chiar de pe numărul surorii sale!

„Azi m-am gândit mult la tine, te iubesc”, a scris femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când a privit însă ce mesaj a primit, aceasta a avut parte de o surpriză de proporții.

„Ai greșit numărul”, a fost primul mesaj primit de femeie.

Citește și: O femeie se afla în avion atunci când un străin i-a dat un bilet cu un mesaj neașteptat. A izbucnit în lacrimi când l-a citit

„Îmi pare rău, sora mea a murit acum doi ani și încă îi mai scriu pe numărul ei, din când în când, am crezut că numărul nu mai este folosit de nimeni. Nu voi mai da alte mesaje”, a răspuns aceasta, încerând să își ceară scuze pentru situație.

„A fost o afacere aici. Nu mai trimite mesaje!”, a fost ultimul SMS primit de tânăra care s-a declarat dezamăgită și chiar rănită de această lipsă de empatie a interlocutorului.

Întâmplarea a fost dezvăluită sub forma unui clip video publicat pe TikTok și filmarea a adunat, într-un timp destul de scurt, mai bine de șase milioane și opt sute de mii de vizualizări.

Mulți au încurajat-o pe tânără și i-au ținut partea, fiind de părere că persoana care a răspuns nu și-a ales deloc bine cuvintele.

Ce a putut face o cumnată ca să strice nunta unei mirese. Ce a făcut tânăra de 15 ani... Femeia care a orbit din cauza unui tatuaj făcut pe globul ocular. Are aproape tot corpul acoperit de tatuaje. Ce i-au sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x