Căutare Live

O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria

O tânără a dorit să cumpere o rochie și, chiar când se pregătea s-o probeze, aceasta a observat că pe haină este prins un bilet. Când a citit mesajul, clienta a avut parte de o surpriză uriașă.

Tânăra a fost mai mult decât uimită atunci când a descoperit ce scria pe biletul găsit pe rochia din magazin

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Billie, o tânără în vârstă de 25 de ani din Marea Britanie. Aceasta a decis să meargă la cumpărături în West Durrington (West Sussex) împreună cu sora ei.

Când a vrut să probeze una dintre rochii, clienta a observat că pe haină era prins un bilet misterioso. Curoasă, aceasta l-a citit, dar a avut parte de o surpriză de proporții.

O tânără a vrut să probeze o rochie, dar a găsit un bilet neașteptat prins de haină

Billie a decis să meargă la cumpătăruri împreună cu sora ei, dar în niciun moment aceasta nu s-a așteptat ca totul să se stransforme într-o situație inedita. În timp ce se plimba printre rafturile cu produse, atenția i-a fost atrasă de o rochie de culoare roșie, cu buline negre. Încântată de modelul ținutei și de preț, aceasta a decis să ia produsul și să meargă al cabina de probă, ca să se convingă dacă rochia îi vine bine.

Totuși, britanica nu a mai apucat să facă acest lucru, fiindcă atenția i-a fost imediat atrasă de un bilet ce stătea prins de rochie.

„Stați, trebuie să vă arăt asta”, a dezvăluit tânăra în cadrul clipului de pe TikTok.

Curioasă din fire, Billie a citit hârtia pe care era scris următorul mesaj: „Miroase ca și când ar fi fost dat cu odorizant de cameră”.

Citește și: Un bărbat și-a cumpărat o carte de la magazin și a găsit un bilet înăuntru. Când l-a citit, Dean a rămas uluit

Acesta a fost momentul în care tânăra a înțeles faptul că rochia nu era chiar nouă, ci mai fusese purtată. Prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok, Billie a dezvăluit întreaga poveste și internauții au reacționat imediat.

Filmarea publicată de tânără pe TikTok a stârnit numeroase reacții în rândul internauților. Unii au fost de părere că rochia a fost purtată și returnată ulterior la magazin, în timp ce alții au presupus că angajații magazinului au vrut să ascundă urmele de transpirație lăsate de clienții care au probat haina cu ajutorul unui odorizant de cameră.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Citește și: Un bărbat a comandat mâncare prin curier, dar când a deschis punga a avut o surpriză uriașă. Ce bilet a găsit în pungă

Nu se știe exact ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns la o asemenea situație, dar tânăra a fost mai mult decât surprinsă și recunoscătoare că a găsit un bilet pe rochie, pentru a nu cumpăra un produs deja folosit.

Reprezentații respectivului magazin cunoscut din Marea Britanie au declarat că urmează să analizeze cele întâmplate, pentru a evita situațiile neplăcute ce ar putea să apară pentru clienți.

Între timp, filmarea realizată de Billie, tânăra care a găsit un bilet pe o rochie de la magazin, a devenit virală și a făcut senzație pe TikTok.

Un bărbat a comandat mâncare prin curier, dar când a deschis punga a avut o surpriză uriașă. Ce bilet a găsit în pungă... Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri