Antena Căutare

O tânără a vrut să-și desfacă bagajul după vacanță, dar a tras o sperietură uriașă. Ce se afla înăuntru

Când s-a întors din vacanță, o tânără s-a apucat să își desfacă bagajul. A trăit o spaimă de zile mari când a văzut ce se afla înăuntru. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea.

colaj foto cu tanara si bagajul ei de vacanta Galerie
Când a văzut peste ce a dat în bagaj, tânăra a tras o spaimă de zile mari | tiktok@georgiahsx

În perioada verii, oameni din întreaga lume preferă să meargă la plajă, fie în țara lor, fie în destinații exotice. Totuși, vacanța unei tinere s-a terminat cu o descoperire complet neașteptată. Când și-a deschis bagajul și a văzut peste ce a putut să dea, femeia a tras o sperietură de zile mari.

O tânără întoarsă dintr-o vacanță a vrut să-și desfacă bagajul, dar a făcut o descoperire complet neașteptată

Aceasta este inedita situație prin care a trecut o tânără din Marea Britanie, pe nume Georgia. Aceasta a ales să petreacă o vacanță în Cipru. La întoarcere, aceasta s-a apucat să își desfacă bagajul. La un moment dat, atenția i-a fost atrasă de ceva negru, care se mișca.

Citește și: O femeie și-a recuperat bagajul pierdut la aeroport. Când a primit valiza a făcut o descoperire neașteptată. Ce a urmat

Când a privit mai atent, britanica a tras o sperietură de zile mari, pe care n-o va uita prea curând. Printre haine și alte obiecte personale, Georgia a descoperit ceea ce părea să fie o tarantulă. Deși spaima a fost una de proporții, tânăra nu s-a pierdut cu firea, ci a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat „musafirul” ce se strecurase în bagajul ei.

Citește și: Ce și-a „ascuns” Cătălin Scărlătescu în bagajul pentru America Express! Doina Teodoru a dezvăluit totul

Apoi, filmarea a fost publicată pe contul de TikTok al femeii și, într-un timp foarte scurt, imaginile au devenit virale și au adunat mai bine de un milion de vizualizări și zeci de mii de reacții și comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Britanica a sunat apoi la cei de la Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale (RSPCA) și a solicitat ajutor.

Citește și: Un tânăr călătorea cu avionul atunci când a văzut ceva bizar lângă bagaj. S-a speriat când a descoperit despre ce este vorba

Între timp, iubitorii de tarantule care au văzut filmarea de pe TikTok i-au dat femeii sfaturi și cineva chiar s-a oferit să preia el arahnoida.

Așa cum era de așteptat, clipul video a devenit un foarte bun pretext de glume pentru internauții care s-au întrecut în fel și fel de comentarii amuzante. Ulterior, pe contul de TikTok al tinerei cu pricina a apărut un mesaj ce arată că va fi dezvăluită și continuarea acestei întâmplări. Totuși, indiferent de deznodământ, cu siguranță vacanța femeii în Cipru s-a terminat într-un mod greu de uitat.

Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușa, tânăra a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie... Un bărbat a băut câteva pahare la o nuntă și s-a apucat să danseze, dar ceea ce a urmat i-a lăsat mască pe toți. Ce a ur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x