Antena Căutare

O tânără a vrut să-și desfacă bagajul după vacanță, dar a tras o sperietură uriașă. Ce se afla înăuntru

Când s-a întors din vacanță, o tânără s-a apucat să își desfacă bagajul. A trăit o spaimă de zile mari când a văzut ce se afla înăuntru. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea.

colaj foto cu tanara si bagajul ei de vacanta Galerie
Când a văzut peste ce a dat în bagaj, tânăra a tras o spaimă de zile mari | tiktok@georgiahsx

În perioada verii, oameni din întreaga lume preferă să meargă la plajă, fie în țara lor, fie în destinații exotice. Totuși, vacanța unei tinere s-a terminat cu o descoperire complet neașteptată. Când și-a deschis bagajul și a văzut peste ce a putut să dea, femeia a tras o sperietură de zile mari.

O tânără întoarsă dintr-o vacanță a vrut să-și desfacă bagajul, dar a făcut o descoperire complet neașteptată

Aceasta este inedita situație prin care a trecut o tânără din Marea Britanie, pe nume Georgia. Aceasta a ales să petreacă o vacanță în Cipru. La întoarcere, aceasta s-a apucat să își desfacă bagajul. La un moment dat, atenția i-a fost atrasă de ceva negru, care se mișca.

Citește și: O femeie și-a recuperat bagajul pierdut la aeroport. Când a primit valiza a făcut o descoperire neașteptată. Ce a urmat

Când a privit mai atent, britanica a tras o sperietură de zile mari, pe care n-o va uita prea curând. Printre haine și alte obiecte personale, Georgia a descoperit ceea ce părea să fie o tarantulă. Deși spaima a fost una de proporții, tânăra nu s-a pierdut cu firea, ci a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat „musafirul” ce se strecurase în bagajul ei.

Citește și: Ce și-a „ascuns” Cătălin Scărlătescu în bagajul pentru America Express! Doina Teodoru a dezvăluit totul

Apoi, filmarea a fost publicată pe contul de TikTok al femeii și, într-un timp foarte scurt, imaginile au devenit virale și au adunat mai bine de un milion de vizualizări și zeci de mii de reacții și comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Britanica a sunat apoi la cei de la Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale (RSPCA) și a solicitat ajutor.

Citește și: Un tânăr călătorea cu avionul atunci când a văzut ceva bizar lângă bagaj. S-a speriat când a descoperit despre ce este vorba

Între timp, iubitorii de tarantule care au văzut filmarea de pe TikTok i-au dat femeii sfaturi și cineva chiar s-a oferit să preia el arahnoida.

Așa cum era de așteptat, clipul video a devenit un foarte bun pretext de glume pentru internauții care s-au întrecut în fel și fel de comentarii amuzante. Ulterior, pe contul de TikTok al tinerei cu pricina a apărut un mesaj ce arată că va fi dezvăluită și continuarea acestei întâmplări. Totuși, indiferent de deznodământ, cu siguranță vacanța femeii în Cipru s-a terminat într-un mod greu de uitat.

Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușa, tânăra a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie... Un bărbat a băut câteva pahare la o nuntă și s-a apucat să danseze, dar ceea ce a urmat i-a lăsat mască pe toți. Ce a ur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x