Căutare Live

O tânără cu acnee s-a machiat și s-a transformat total, dar acest lucru a înfuriat internetul!

O tânără din Statele Unite a trecut printr-o experiență incredibilă atunci când a pus poze cu ea, înainte și după ce s-a machiat.

Transformarea este cu adevărat incredibilă

O tânără din Statele Unite a trecut printr-o experiență incredibilă atunci când a pus poze cu ea, înainte și după ce s-a machiat.

Ashley VanPevenage de 20 de ani din statul american Tacoma se confruntă de mulți ani cu acneea.

Totuși, tânăra a acceptat provocarea unei prietene de a se lăsa machiată.

Femeile au prins curaj să arate cum sunt cu adevărat, fără machiaj! Cum le preferi, machiate sau naturale?

Ashley pare că are tenul perfect după o ședință profesionistă de machiaj

La final, prietena a vrut să se laude cu talentul ei în materie de make up, așa că a pozat-o pe Ashley înainte și după procesul de machiere.

Totuși, pe internet s-a creat o adevărată avalanșă de comentarii răutăcioase. Criticile au fost cu adevărat dure, iar tânăra a ajuns să nu își mai dorească să iasă din casă.

Semnificații dubioase: Acestea sunt prenumele considerate satanice de către preoți!... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri