Live acumMireasa
Prime Time 20:30Chefi la cutite

O tânără de 19 ani a făcut amor cu mai multi barbati pentru un scop...nobil: „N-aș fi reușit altfel. A venit cu o mașină scumpă și mi-a aratat ceva incredibil”

Tot mai multe fete abia trecute de varsta majoratului apeleaza la o metoda de-a dreptul condamnabila pentru a obtine o suma de bani, care să le permită să își îndeplinească unele mofturi sau... nu.

Tot mai multe fete abia trecute de varsta majoratului apeleaza la o metoda de-a dreptul condamnabila pentru a obtine o suma de bani, care să le permită să își îndeplinească unele mofturi sau... nu.

O nouă modă s-a propagat cu repeziciune printre tinerele din Vest. Se numește „daddy-sugar” și rîntr-o traducere mioritică ar însemna „sponsor”, respectiv un bărbat, care să aibă suficienți bani încât să le plătească studiile sau unele lucruri pe care acestea și le doresc cu ardoare.

O astfel de tânără a oferit un itnerviu presei britanice în care a vorbit despre cum a ajuns să se prostitueze pentru a-și putea plăti facultatea. La 19 ani a reușit să-și găsească un „daddy sugar”, însă până acolo a fost nevoită să treacă prin mai multe etape, inclusiv prostituție clasică, de pe urma căreia nu câștiga foarte mult.

Jess a crescut în Burnley, Lancashire, într-unul din cele mai vulnerabile cartiere din ţară, dar a fugit de acasă pentru a se întreţine singură în Manchester, încă de la vârsta de 16 ani.

Aceasta a urmat cursurile de Engleză şi Teatru la universitate, dar, după un an, avea o datorie de 1.500 lire sterline la prieteni. Slujba de chelneriţă nu o ajuta să plătească datoriile şi a dat curs unei invitaţii de pe un site de bărbaţi singuri şi cu bani.

La început, femeia a primit 150 lire sterline pentru a sta la masă cu bărbaţii, dar nu i-au ajuns banii şi a acceptat sume mai mari, în schimbul sexului. „M-am urcat în Lamborghiniul unui milionar, care mi-a dat un sul de bani”, a spus tânăra.

Jess, care a ţinut secretă „meseria” ei faţă de prieteni, s-a întâlnit cu peste 50 de bărbaţi, de vârsta a doua, din diverse domenii.

În prezent, Jess se recuperează şi a înfiinţat o reţea de asistenţă pentru fetele care caută „sugar daddies”, pentru a-şi achita taxele la facultate.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro