Antena Căutare

O tânără de 19 ani a făcut un pariu cu mama ei și și-a făcut un tatuaj ciudat: „M-a lăudat că sunt așa curajoasă”

Ellie Campbell, o tânără în vârstă de 19 ani din orașul Horsham, Marea Britanieși-a tatuat meniul preferat de la un restaurant chinezesc, după ce a pus un pariu cu mama ei.

Ellie Campbell, o tânără în vârstă de 19 ani din orașul Horsham, Marea Britanieși-a tatuat meniul preferat de la un restaurant chinezesc, după ce a pus un pariu cu mama ei.

Mama lui Ellie a făcut, în glumă, un pariu că fiica sa nu va avea curaj să își tatueze comanda preferată de la restaurantul chinezesc. Pariul a fost pus, bineînțeles, pe o comandă.

Astfel, tânăra și-a tatuat pe corp: „Pui dulce-acrișor, tăiței cu vită, orez prăjit cu ou și chiftele de pui”, potrivit LADbible.com.

Inițial, am facut pariul, mama a spus că o sa îmi facă cinste cu mâncare chinezească dacă îl fac. Nu credea că o să fac asta. Cred că dacă ea plătește, vrea să merg să dau comanda direct cu tatuajul meu nou”, a spus Ellie râzând.

O tânără de 19 ani a făcut un pariu cu mama ei și și-a făcut un tatuaj ciudat: „M-a lăudat că sunt așa curajoasă”

„Este primul meu tatuaj. Nu am fost niciodată prea hotărâtă în ceea ce privește tatuajele, dar nu mă dau înapoi de la un pariu”, a adăugat fata.

Ellie a povestit despre șocul pe care l-a avut artistul de tatuaje în momentul în care a aflat ce urmează să facă.

„I-am spus că este comanda mea de la restaurantul chinezesc și întâi a râs, credea că glumesc. Dar i-am spus că vorbesc serios. M-a lăudat că sunt așa curajoasă”, a spus Ellie.

19 dintre cele mai bizare recorduri mondiale pe care nu le-ai cunoscut niciodată - FOTO... Un bărbat a primit șocul vieții lui atunci când a fost orbit de blițul camerei de bord a mașinii pe care voia sa o jefui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x