Antena Căutare

Este o bombă sexy și concurează cu... Leonardo da Vinci! Desenează cu ambele mâini, simultan, și impresionează o lume întreagă! Video

O tânără artistă, o adevărată „bombă sexy”, concurează cu Leonardo da Vinci? Cum? Este ambidextră, la fel ca cel mai de seamă geniu din istoria omenirii. La doar 25 de ani, ea reușește să impresioneze o lume întreagă cu lucrările ei. 

O tânără artistă, o adevărată „bombă sexy”, concurează cu Leonardo da Vinci? Cum? Este ambidextră, la fel ca cel mai de seamă geniu din istoria omenirii. La doar 25 de ani, ea reușește să impresioneze o lume întreagă cu lucrările ei.

Nu pare uşor nici măcar să priveşti, darămite să faci aşa ceva. Pentru Rajaceena , fiecare zi prinde contur. pe foaie. Cu ambele mâini deodată, creează ceea ce alţii nu pot desena nici cu una singură. Rezultatul?

„Am început să desenez când aveam 16 ani. Eram în vacanţă în Italia şi am văzut artişti care desenau pe stradă, unul dintre ei era foarte priceput, primul lucru pe care l-am făcut când am venit atunci acasă a fost să mă desenez pe mine însămi. Practic aşa am şi început”, a spus Rajacenna van Dam.

De atunci au trecut 10 ani, perioadă în care Rajacenna van Dam a dus arta la un alt nivel. Tânăra are şi o tehnică la fel de neobişnuită ca talentul: când desenează, ochii ei se concentrează când pe o mână, când pe cealaltă.

„Am vrut să încerc să desenez mai repede, aşa că mi-a venit ideea să desenez cu ambele mâini în acelaşi timp, am căutat pe internet şi am văzut că nimeni niciodată nu a mai făcut desene realistice, cu creioanele colorate”, a mai spus Rajacenna van Dam.

Zeci de ore durează până când fiecare desen al tinerei prinde viaţă. Unele dintre aceste desene sunt portrete ale unor vedete, precum Selena Gomez şi Taylor Swift, iar altele, personaje fantastice. Artista are deja o galerie.

Prin capacitatea ei de a-și folosi la fel de bine ambele mâini, tânăra concurează cu Leonardo da Vinci. Un studiu al celui mai cunoscut desen realizat de Leonardo da Vinci a arătat că marele artist renascentist a fost ambidextru, după cum a anunțat, luni, Galeria Uffizi din Italia.

Rajacenna van Dam s-a născut pe 24 ianuarie 1994 în Olanda. Artista a cochetat și cu actoria, apărând în două episoade ale unui serial olandez. Tânăra de 25 de ani a lucrat și ca model și prezentatoare TV.

Despre planurile Rajaceenei de viitor, tânăra a spus că vrea să vadă, cât de curând, dacă se pricepe la fel de bine şi la pian.

Urmăriți clipul de mai jos din Observator.

Cum faci interpretarea viselor tale și ale copiilor tăi potrivit lui Sigmund Freud... Mănânci măsline? Vei uita complet de acest obicei dacă afli ce conțin, de fapt!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x