Antena Căutare

O tânără îmbrăcată sumar a fost abordată de un paznic pe motiv că e indecent îmbrăcată. Ceea ce a urmat e complet neașteptat

O femeie a decis să meargă într-un parc de distracții îmbrăcată sumar. Nu a durat mult și un paznic s-a apropiat de ea, făcând un gest complet neașteptat.

imagine cu un paznic si o tanara
Tânăra a povestit prin ce situație neașteptată a trecut | sursa foto: Shutterstock

Tânăra în vârstă de 23 de ani se plimba printr-un parc de distracții, îmbrăcată într-un top îndrăzneț și pantaloni scurți, atunci când un paznic a venit imediat la ea și ceea ce a urmat a uimit milioane de oameni din întreaga lume. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

O tânără care a mers într-un parc de distracții îmbrăcată sumar a dezvăluit ce i-a făcut un paznic

Tori Cannella în vârstă de 23 de ani din Florida a decis recent să meargă într-un celebru parc de distracții thematic din Orlando (Statele Unite ale Americii). Pentru a vizita locul respectiv, tânăra a ales să îmbrace o ținută cât se poate de îndrăzneață, formată din pantaloni foarte scurți și un top decupat în zona bustului, cu vedere largă la decolteu.

Citește și: De ce nu este bine să-ți pui hainele ude la uscat pe calorifer. Este un obicei foarte dăunător. Explicația specialiștilor

Chiar în timp ce se plimba prin parcul de distracții, un paznic s-a apropiat de ea și a abordat-o, iar ceea ce a urmat e surprinzător. Femeia a filmat totul, ca să arate ce i-a făcut bărbatul, de față cu toți.

Practic, paznicul i-a explicat faptul că ținuta aleasă încalcă regulamentul de ordine interioară al parcului de distracții, motiv pentru care fie părăsește locul, fie alege o altă ținută.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a condus-o pe tânără la cel mai apropiat magazine de suveniruri și i-a spus să își aleagă un tricou din partea casei.

Citește și: Un paznic care se plictisea în prima zi de muncă a reușit să facă o „poznă” de 883.000 de euro! Ce a putut să facă

Tori Cannella s-a conformat și a fost atât de surprinsă de gestul complet neașteptat făcut de paznic încât a filmat totul și clipul video a devenit viral pe TikTok, adunând aproximativ opt milioane de vizualizări și numeroase comentarii de la internauți.

„Acum, când mă uit la acest video, încep să îi cam dau dreptate paznicului”, a zis tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk, care s-a pus în locul bărbatului care și-a respectat fișa postului.

Unii au zis că femeia de 23 de ani nu era îmbrăcată atât de provocator, în timp ce alții au subliniat faptul că, fiind totuși un parc thematic pentru copii pasionați de desene animate, ținuta nu e tocmai potrivită.

Ea e femeia captivă în corp de fetiță. Măsoară 81 de centimetri și cântărește 21 kilograme. Câți ani are și de ce arată ... O tânără a găsit dimineața pe mașină un bilet cu un mesaj neașteptat. Când a înțeles ce se întâmplă, femeia s-a enervat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x