Antena Căutare

O tânără în vârstă de 18 ani a aflat că este însărcinată abia în momentul nașterii. Cum a fost posibil

Un caz neobișnuit le-a stârnit curiozitatea internauților, după ce o tânără în vârstă de 18 ani a aflat abia la spital, în mijlocul travaliului, că era însărcinată. Ce povestește proaspăta mămică despre întreaga experiență care a uimit-o atât pe ea, cât și pe familia ei.

bebelus
Bri Blanton a aflat că era însărcinată abia în momentul în care a ajuns la spital, iar medicii i-au zis că i s-a declanșat travaliul | Pixabay

O tânără de 18 ani din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii, a ajuns la urgențe acuzând dintr-o dată dureri cumplite. Atât ea, cât și mama ei, care a însoțit-o, s-au așteptat la ce e mai rău, însă marea le-a fost mirarea atunci când au aflat adevărata cauză a durerilor. După câteva investigații, medicii au ajuns la concluzia că trebuie dusă de urgență în sala de nașteri.

Citește și: O tânără a ieșit la 6 întâlniri pe săptămână ca să nu dea bani pe mâncare. Ce avere a reușit să strângă, după doar doi ani

O tânără de 18 ani a aflat că este însărcinată abia în momentul în care a ajuns la spital, în travaliu

Se pare că tinerei i se declanșase travaliul, apoi la scurt timp a născut o fetiță perfect sănătoasă. Lucrul care a uimit-o însă pe aceasta, pe mama ei, dar și pe doctori a fost faptul că nimeni nu știa nici măcar că era însărcinată.

Bri Blanton nu a avut niciun simptom pe parcursul sarcinii și ducea un stil de viață activ. Tânăra nu s-a confruntat cu nicio stare care apare de regulă în timpul sarcinii, nu avea burtică vizibilă și nici nu a avut nicio poftă.

Vestea a luat-o complet prin surprindere, însă bebelușul care le-a mărit familia a fost văzut drept o binecuvântare. Micuța, care a primit numele Oakleigh, a venit pe lume la distanță de două ore după ce mama ei a intrat în travaliu.

FOTO aici - Cum arata tânăra în costum de baie, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște.

Citește și: O femeie a dezvăluit ce „secret” neașteptat a descoperit despre soțul său, chiar în timp ce era însărcinată. Ce a ieșit la iveală

Tânăra povestit că preț de câteva ore a fost în șoc și a avut nevoie să se liniștească. „Am fost complet șocată atunci când medicii mi-au spus că sunt însărcinată și că urmează să nasc. I-am spus mamei că nu este posibil așa ceva”, a declarat Bri Blanton, potrivit Daily Mail.

Nici apropiaților ei nu le-a venit să creadă, având în vedere că nu au observat nici ei niciun simptom, nici măcar o diferență la nivel fizic în ceea ce o privește pe tânără.

„Am avut nevoie de vreo patru ore ca să mă liniștesc. Când le-am spus prietenilor că am un copil, ei erau ceva de genul: ”dar săptămâna trecută nu erai însărcinată”. Nu le venea să creadă”, a mai adăugat tânăra de 18 ani.

Citește și: Cum a apărut o tânără la sala de fitness. Când s-a apucat de exerciții, toate privirile s-au întors

Cum a fost posibil ca tânăra să nu își dea seama că era însărcinată

Mama tinerei, Jennifer, a subliniat că fiicei ei nu i s-a modificat corpul deloc în timpul sarcinii. Mai mult decât atât, în momentul în care tânăra a făcut un test de sarcină, acesta a ieșit negativ. Internauții au fost uimiți de poveste, însă unele mămici au recunoscut că au trecut prin experiențe similare. Cazurile sunt însă destul de rare.

„Purta costum de baie, nu a avut deloc burtă. Habar n-am avut. Dar Oakleigh este o binecuvântare. Să mă uit cum fiica mea a devenit mamă este ceva extrem de frumos”, a spus și Jennifer, mama tinerei, care a devenit bunică de pe-o zi pe alta.

Horoscop 30 ianuarie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănăta... Blocați în trafic din cauza ninsorii și viscolului, un grup de tineri a observat ceva mișcându-se pe marginea drumului. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x