Antena Căutare

O tânără s-a uitat în oglinda mașinii și a descoperit dacă iubitul o înșală. Ce „semn” a scos totul la iveală

O tânără a vrut să se uite în oglinda mașinii, dar acesta a fost momentul în care a descoperit dacă iubitul său o înșală. Femeia a filmat totul și imaginile au devenit virale pe TikTok.

femeie uitandu-se in oglinda unei masini Galerie
Femeia a făcut senzație cu clipul video pe care l-a publicat pe TikTok | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila dezvăluire pe care a făcut-o o tânără pe nume Aurie Louisse. În timp ce se afla în mașina iubitului său, ea a făcut un test prin care a vrut să descopere dacă iubitul o înșală sau nu. Imaginile filmate de tânără au ajuns pe TikTok și au devenit imediat virale, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

O tânără s-a uitat în oglinda mașinii și un simplu semn a scos la iveală dacă iubitul o înșală sau nu

Se spune că, atunci când devine infidel, un partener începe să își schimbe comportamentul și atitudinea față de cealaltă persoană din cuplu. Sunt însă și cazuri în care anumite aventuri sau infidelități pot fi trecute ușor cu vederea, căci cei care înșală își iau numeroase măsuri de precauție în acest sens.

Citește și: Tânăra și-a dat seama că iubitul o înșală “de mână cu ea” după ce a făcut un selfie, când era cu prietenii. Ce l-a dat de gol

Pentru acești oameni (și pentru oricine dorește să fie prevăzător în materie de relații), Aurie Louisse a dezvăluit prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok cum poți afla dacă iubitul te înșală, doar uitându-se în oglinda de la mașină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit acesteia, exista un semn cât se poate de clar, ce îți scoate instant la iveală adevărul despre partenerul tău de cuplu.

Citește și: Ce a descoperit o femeie care a privit camerele de supraveghere ale casei. Ce „secret” a aflat despre soțul său

Potrivit acesteia, tot ce ai de făcut este ca, atunci când te urci în mașina partenerului tău, să cobori parasolarul și să lași capacul de la oglindă deschis parțial, ca „semn”. Data viitoare când te vei urca în mașină va trebui să verifici dacă cineva a mișcat capacul de la oglindă. Dacă da, atunci cu siguranță o altă persoana a mai stat pe scaunul din dreapta al șoferului.

Citește și: Top 5 zodii care înșală cel mai des. Care sunt cei mai infideli nativi, potrivit horoscopului

Tânăra a filmat trucul inventat de ea și a publicat imaginile pe TikTok. În scurt timp, clipul video a adunat aproximativ patru milioane de vizualizări, sute de mii de reacții și mii de comentarii. Unii au fost de părere că trucul femeii este unul foarte util, mai ales dacă este vorba despre o tânără cochetă, în timp ce alții au fost de părere că trucul se poate dovedi util, dar nu este neapărat cel mai concludent lucru.

Un cuplu a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte. La renovare au găsit o cameră „secretă” cu ceva bizar înăuntru... De ce petele de transpirație decolorează mânecile tricourilor și devin galbene. Cum scapi de ele rapid și eficient...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x