Antena Căutare

O tânără se simțea obosită și a crezut că e de la viața de student. Medicii i-au dat un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața

O tânără în vârstă de 23 de ani a început să se simtă din ce în ce mai obosită și a crezut că totul are legătură cu viața de student și cu petrecerile la care mai merge uneori. Totuși, când a ajuns la spital, medicii i-au dat un diagnostic crunt.

colaj foto cu Ruby Walvin Galerie
Tânăra a trecut prin momente cumplite după ce a aflat diagnosticul pus de medici | Jam Press/thesun.co.uk

O studentă a observat că, pe măsură ce trece timpul, se simte tot mai obosită și lipsită de puteri. Inițial a crezut că este din cauza vieții agitate de la facultate, Totuși, văzând că simptomele se agravează, studenta a mers la spital. Medicii au pus fetei un diagnostic crunt.

O tânără se simțea obosită și inițial a crezut că e din cauza vieții de la facultate, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt, ce i-a schimbat radical viața

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Ruby Walvin în vârstă de 23 de ani din Marea Britanie. Ca orice studentă de 23 de ani, viața ei se împărțea între cursuri și distracțiile din timpul liber, cu ieșit în oraș mai ales la sfârșit de săptămână. Totuși, la un moment dat, aceasta a observat că începe să se simtă din ce în ce mai rău.

Inițial, studenta nu și-a făcut griji, căci s-a gândit că stările ei de oboseală au legătură, cel mai probabil, cu faptul că are un program destul de încărcat. Totuși, văzând că timpul trece și că simptomele se agravează, aceasta a decis să meargă la spital, pentru investigații.

Medicii i-au făcut numeroase teste și analize și i-au pus un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața pentru totdeauna. Așa a ieșit la iveală faptul că nu petrecerile, consumul de alcool și viața de student erau de vină pentru stările de oboseală, ci faptul că suferea de leucemie acută limfoblastică, o formă agresivă de cancer a sângelui. În Marea Britanie, această boală este destul de rară, căci anual sunt diagnosticate în jur de 780 de persoane.

„Am fost speriată și mă temeam că asta mă va omorî, că îmi va distruge viața. Au urmat zile foarte negre, m-am simțit neputincioasă. Am ajuns să mă gândesc că viața mea nu va mai arăta deloc ca înainte. Mi-am văzut părinții speriați și îngrijorați și atunci am realizat cât de gravă este situația”, a dezvăluit Ruby, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Tânăra a început imediat chimioterapia și, atunci când starea de sănătate i-a permis, aceasta a reluat cursurile de la facultate. În prezent, tânăra a intrat în remisie și s-a întors la viața de dinainte de boală. Azi, ea este un adevărat model de ambiție și curaj.

Ce a apărut pe cer imediat după ce regina a murit. O femeie a pozat fenomenul bizar. Ce s-a văzut... Când a auzit ce îi cere soacra, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x