Antena Căutare

O tânără și-a comandat mâncare și un sos de usturoi, dar când a deschis punga a rămas uluită. Peste ce a putut să dea

O tânără și-a comandat ceva de mâncare și a cerut și un sos mare. Când livratorul i-a adus pachetul cu comanda, aceasta a avut parte de o surpriză de proporții.

livrator de mancare ce tine in mana o pungă Galerie
Când a văzut peste ce a dat în pungă, femeia a pozat totul și și-a spus povestea pe internet | sursa foto: Shutterstock

Atunci când nu ai timp să gătești sau pur și simplu ai poftă să mănânci un anumit preparat, să comanzi mâncare și să o primești prin livrator este cea mai rapidă și comodă soluție.

O tânără a decis să comande niște porții de mâncare pentru cină și a cerut celor de la restaurantul respectiv să îi pună în pachet și un sos mare Când a primit punga de la livrator și a deschis-o, femeia a avut parte de o surpriză uriașă.

O femeie și-a comandat mâncare și un sos mare, dar când a deschis punga de la livrator a avut o surpriză uriașă

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Hannah Louise și partenerul său de cuplu. Aceasta a decis să comande două porții de mâncare pentru cină și a cerut să fie inclus și un sos mare. Totuși, în niciun moment, aceasta nu s-a gândit că ceea ce avea să urmeze o va lăsa complet fără cuvinte.

Citește și: Un bărbat a comandat mâncare prin curier, dar când a deschis punga a avut o surpriză uriașă. Ce bilet a găsit în pungă

Ceva minute mai târziu, livratorul a sunat la ușă și a adus punga cu produsele dorite.

Și fiindcă îi era foame, femeia a deschis imediat pachetul primit, dar când a văzut peste ce a dat, surpriza a fost uriașă. Pe lângă cutiile cu mâncare, Hannah Louise a mai găsit o cutie de carton ce era umplută cu sosul de usturoi cerut, iar porția generoasă ajungea la aproape 250 de mililitri. Cei care obișnuiesc să comande meniuri știu că sosurile vin, de obicei, în porții extrem de mici și destul de scumpe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am comandat un sos mare de usturoi la mâncarea aleasă. Mă așteptam la orice altceva, dar nu la asta!”, a scris aceasta pe Twitter, potrivit celor de la mirror.co.uk.

După ce și-a savurat cina, femeia a fost atât de încântată de modul în care restaurantul i-a îndeplinit rugămintea și de gustul mâncării încât a decis să povestească totul pe pagina sa de Twitter. În scurt timp, povestea a devenit virală și a adunat numeroase reacții de la internauți din întreaga lume.

Citește și: O femeie a vrut să deschidă o pungă cu chipsuri, dar a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat

Unii au fost uimiți de cutia plină de sos, ca de mărimea unui meniu întreg, în timp ce alții au fost „geloși” și au mărturisit că și-ar fi dorit să fie în locul femeii, pentru a se putea bucura de o asemenea surpriză.

„Aceea este cantitatea corectă de sos de usturoi pentru o porție de mâncare”, „Mă doare să văd că alții trăiesc așa o bucurie”, „Restaurantul merită 5 stele doar pentru modul în care ți-a ascultat rugămintea”, „Angajatul care a pregătit mâncarea sigur avea o zi bună la muncă”, iată doar o parte din comentariile și glumele făcute de către internauții care au aflat de întâmplarea trăită de Hannah Louise.

Care e mama și care e fiica? Toți le dau aceeași vârstă, deși le despart 38 de ani. Câți ani au femeile din imagine... Cum vrea Instagram să câștige bani din buzunarul utilizatorilor, prin conținutul exclusiv al influencerilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x