Căutare Live

O tânără și-a cumpărat o rochie de pe internet, dar când a primit coletul a încremenit. Peste ce a putut să dea

O tânără și-a cumpărat o rochie de pe internet, dar când curierul i-a adus coletul, aceasta a avut parte de o surpriză de proporții.

Tânăra a avut parte de o surpriză când a deschis coletul și a văzut ce a primit în loc de rochia dorită

facebook Chloe Maguire

Aceasta este inedita situație prin care a trecut Chloe Maguire, o tânără în vârstă de 23 de ani din Marea Britanie. Pentru aniversarea ei, aceasta a decis să își cumpere o rochie deosebită. Și fiindcă i-a plăcut una în mod deosebit, britanica a comandat-o. Surpriza ei a fost de-a dreptul uriașă atunci când a deschis coletul primit de la curier.

O tânără și-a comandat o rochie, dar când a deschis coletul adus de curier a avut parte de o surpriză uriașă

Chloe Maguire și-a dorit foarte mult ca, în ziua în care va împlini vârsta de 23 de ani, să poarte o rochie deosebită. După îndelungi căutări, tânăra a reușit să găsească ținuta perfectă. Prețul de 40 de lire sterline nu i s-a părut prea mare, așa că nu a mai stat pe gânduri și și-a comandat produsul.

Citește și: O tânără a comandat rochia visurilor de pe internet, dar a amuțit când a deschis coletul. Clipul e viral pe Tik Tok

În scurt timp, curierul s-a prezentat la adresa britanicei cu un colet. După ce a plătit, Chloe Maguire a deschis pachetul și a descoperit rochia de culoare verde smarald, pe care pusese ochii în urmp cu câteva zile. Încântată că și-a primit coletul și dornică să vadă cum îi stă cu ținuta aleasă, femeia s-a îmbrăcat și s-a privit în oglindă, dar nu mica i-a fost surpriza atunci când a descoperit rezultatul! Rochia nu numai că nu îi venea bine, dar mai avea și defectul de-a oferi o imagine nu tocmai decentă.

Citește și: Dana Budeanu are o rochie expusă într-un muzeu. Cum arată capodopera și cât de spectaculoasă este

Chloe Maguire s-a fotografiat și a arătat prietenilor și celor apropiați cum arăta în ținuta comandată, de fapt. Nu mică a fost surpriza acestora atunci când au văzut totul. Ulterior, Chloe Maguire a dezvăluit faptul că și-a cumpărat ținuta cu o măsură mai mare, tocmai ca să fie sigură că nu va avea parte de surprize neplăcute. Totuși, în ciuda măsurătorilor făcute, tânăra tot a avut parte de o descoperire neașteptată.

„Dacă aș fi purtat asta pe stradă probabil că toată lumea din club ar fi avut un atac de inimă și ar fi fugit din club. Am încercat efectiv să îmi țin bustul în interiorul rochiei, dar nu am reușit”, arată cei de la mirror.co.uk.

Imaginile cu întâmplarea britanicei au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții de amuzant și glume printre internauți.

Un tânăr simțea că îl doare urechea, așa că a mers la spital. Medicii au descoperit ceva greu de imaginat. Peste ce au d... În glumă, și-a căutat iubitul pe Google și ce a găsit a lăsat-o fără cuvinte. Ce a aflat despre inelul de logodnă primit...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x