Antena Căutare

O tânără și-a cumpărat o rochie de pe internet, dar când a primit coletul a încremenit. Peste ce a putut să dea

O femeie și-a comandat o rochie de pe internet, dar atunci când curierul i-a adus comanda și a desfăcut pachetul, tânăra a încremenit. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

imagine cu o mana de femeie pe o cutie de produs comandat Galerie
Când a văzut ce se afla în cutie, femeia a avut parte de o surpriză de proporții | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără pe nume Kate, din Marea Britanie. Fiindcă avea în plan să meargă la o petrecere, tânăra a decis să își comande o rochie de pe internet. Totuși, când a deschis pachetul de la curier și a văzut peste ce a putut să dea, clienta a încremenit de uimire.

O tânără și-a comandat o rochie, dar când a deschis coletul adus de curier a avut parte de o surpriză uriașă

Știind că urmează să meargă în curând la o petrecere, Kate a decis să nu mai piardă timpul prin magazine, ci să își caute și să comande o rochie de la un cunoscut magazine online de haine și accesorii. Totuși, tânăra din Marea Britanie nu s-a așteptat să facă o asemenea descoperire.

Citește și: Un tânăr și-a luat ceva de mâncare, dar când a venit comanda a făcut o descoperire neașteptată. Poliția a venit imediat

La scurt timp după ce a comandat rochia, curierul a venit la ușă și i-a înmânat coletul. Nerăbdătoare, britanica l-a deschis și a vrut să probeze ținuta, însă acesta a fost momentul în care a încremenit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu mică a fost surpriza femeii atunci când a văzut că a dat peste ceva complet diferit de ceea ce comandase. În loc de rochia elegantă de culoare gri, Kate a dezvăluit faptul că a primit mai degrabă o „cămașă” ce a făcut-o să semene, mai degrabă, cu un strut, potrivit spuselor ei.

Citește și: O femeie și-a comandat un burger și a vrut să mănânce, dar a descoperit ceva ce a uluit-o. Peste ce a dat când a privit mai atent

După ce i-a trecut surpriza, Kate s-a filmat și și-a făcut poze și a publicat totul pe TikTok, pentru a face haz de necaz și pentru a arăta și altora prin ce situație neașteptată a putut să treacă.

„Ce am comandat și ce am primit! Nu-i așa că arăt ca un strut?”, a fost mesajul publicat de tânără în dreptul imaginilor, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, nu puțini au fost cei care s-au amuzat și s-au întrecut în tot felul de glume. Postarea a adunat numeroase reacții și mii de vizualizări.

Nu puține sunt situațiile în care anumite produse prezentate pe internet diferă destul de mult cu ceea ce primesc clienții în realitate. De aceea, specialiștii recomandă să fim foarte atenți la ceea ce comandăm din mediul online.

Iluzie optică virală. Poți să găsești pisica ascunsă din imagine? Doar cei cu ochi de vultur reușesc... Femeia care a devenit bunică înaintea propriei sale mame. Care e explicația și cum e posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x