Antena Căutare

O viitoare mireasă a aflat un detaliu uluitor despre logodnicul ei cu doar două luni înainte de nuntă. Acum totul e compromis

O viitoare mireasă a aflat înainte cu două luni de nuntă un detaliu despre logodnicul ei care a determinat-o să ia o decizie radicală. Ce s-a întâmplat apoi cu nunta.

colaj foto cu mirii Galerie
O viitoare mireasă a aflat înainte cu două luni de nuntă un detaliu despre logodnicul ei care a determinat-o să ia o decizie radicală. Ce s-a întâmplat apoi cu nunta. | Profimedia

O femeie urma să se căsătorească cu logodnicul ei, însă un detaliu uimitor pe care l-a aflat înainte de ceremonie a dat-o peste cap. Chiar viitorul soț i-a povestit întreaga întâmplare, iar ea a recurs imediat la o soluție salvatoare. Sau cel puțin așa a crezut ea că este.

Femeia a aflat înainte de nuntă că cel mai bun prieten al viitorului soț este îndrăgostit de el

O viitoare mireasă a aflat că cel mai bun prieten al viitorului ei soț este îndrăgostit de el, iar acum este îngrijorată că i-ar putea distruge nunta. Femeia în vârstă de 27 de ani a povestit totul pe o platformă de socializare și a explicat că urmează să se căsătorească în două luni, dar a aflat că prietenul din copilărie al logodnicului ei ar putea fi îndrăgostit de el. Viitoarea mireasă a aflat chiar de la logodnicul ei că cel mai bun prieten al său și-a mărturisit dragostea pentru el într-o seară, la beție.

Citește și: Cum arată cea mai sinceră invitație la nuntă. Doi miri au amuzat întreg internetul, iar imaginea a ajuns virală

„Nu este nevoie să spun că sunt foarte apropiați unul de celălalt. Recent, logodnicul meu mi-a povestit cum, în urmă cu câțiva ani, cel mai bun prieten al lui s-a îmbătat și i-a mărturisit dragostea. Logodnicul meu a fost luat prin surprindere pentru că el a avut doar întâlniri cu femei. Și, potrivit logodnicului meu, i-a ignorat mărturisirea după aceea și nu au vorbit niciodată despre asta pentru a nu face prietenia lor ciudată. Până în ziua de azi, logodnicul meu nu este sigur dacă cel mai bun prieten al lui își amintește măcar acea mărturisire”, a povestit ea, potrivit Mirror.

Decizia pe care a luat-o mireasa ar putea să o coste întreaga căsnicie: „I-am cerut să nu vină la nunta noastră dacă este posibil”

Acum, viitoarea mireasă este îngrijorată că i-ar putea distruge nunta sau chiar căsnicia pentru că, având în vedere că cei doi nu au mai discutat nimic despre aceste sentimente este foarte posibil ca cel care urmează să-i fie cavaler de onoare, să fie încă îndrăgostit de el. Așa că femeia, în dorința de a-și salva nunta, a luat o decizie radicală care nu a fost pe placul viitorului soț.

Citește și: Cerințele absurde pe care le-a avut o mireasă pentru invitații ei. Ce le-a putut cere înainte de marele eveniment

„Sincer, mă temeam că ar putea încerca să-mi strice nunta din gelozie, așa că i-am trimis un mesaj privat cerându-i să-și retragă poziția de cavaler de onoare al logodnicului meu și să nu vină la nunta noastră dacă este posibil, deoarece prezența lui mă făcea să mă simt inconfortabil. Ei bine, logodnicul meu a aflat despre asta și acum este furios pe mine. Când i-am spus că trebuie să aleagă între mine și cel mai bun prieten al său, mi-a spus că sunt incredibil de copilăroasă”, a mai povestit ea.

Mai multe persoane au scris în comentarii că s-a purtat copilărește și că acum este pe cale să-și saboteze singură nunta.

„Cum ai ajuns la concluzia că va sabota nunta? Ai fi putut vorbi cu logodnicul tău despre nesiguranța ta, în loc să încerci să-l elimini pe cel mai bun prieten al lui din ceremonie fără o bază reală”, a scris un internaut. Un altul a spus: „Ai fi putut insista ca logodnicul tău să vorbească cu prietenul lui. Dar să i spui cavalerului de onoare să nu mai vină la nuntă fără să vorbești mai întâi cu partenerul tău?”, „Ai putea la fel de bine să o opriți acum, pentru că ai încălcat încrederea soțului. Nu-ți va mai spune niciodată ceva cu încredere și are dreptate să se simtă așa”, „Singura persoană care îți sabotează nunta aici ești tu”, a adăugat un altul.

Ea este femeia care și-a tatuat globii oculari. Așa arată acum și susține că nu o interesează dacă va orbi: „Nu-mi pasă”... Carmen Harra susține că știe când se va încheia războiul din Ucraina. Care sunt previziunile clarvăzătoarei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x