Antena Căutare

O zi încărcată îi aşteaptă pe Raci astăzi! Spre seară, însă, primesc cea mai frumoasă veste! Horoscopul de joi, 20 iulie

O zi încărcată îi aşteaptă pe Raci astăzi, dar cu multe succese. Evident şi Capricornii vor munci, vor avea parte şi de evenimente surprinzătoare. Iată ce îți rezervă astrele pentru zodia ta!

O zi încărcată îi aşteaptă pe Raci astăzi, dar cu multe succese. Evident şi Capricornii vor munci, vor avea parte şi de evenimente surprinzătoare. Iată ce îți rezervă astrele pentru zodia ta!

Berbecii au nevoie de mai mult curaj. Primesc oferte care le-ar putea aduce bani frumoşi, însă lipsa curajului îi ţine în loc.

****

Taurii de-abia aşteaptă să se relaxeze în zilele care urmează, însă până una, alta, trebuie să-şi termine activităţile profesionale.

****

Gemenii trec cu zâmbetul pe buze peste toate obstacolele care le ies în cale! Sunt foarte binedispuşi şi NU au de gând să renunţe la această stare.

****

Racii sunt apreciaţi de către şefi, ideile lor pline de inspiraţie le pot aduce o mărire de salatiu.

****

În schimb Leii vor avea nevoie de sprijinul familiei pentru a-şi putea pune ideile neobişnuite în practică. Şi vor fi surprinşi să vadă că au parte de atâta susţinere.

****

Fecioarele vor face lumină în anumite probleme de natură familială şi acest lucru le va da încredere şi le va furniza energie pentru întreaga zi.

****

Nativii din zodia Balanţei vor avea ceva problem în relaţia de cuplu din cauza orgoliului nemăsurat. Ar trebui să mai lase de la ele pentru a NU isca discuţii.

****

Scorpionii sunt cam delăsători în ceea ce priveşte sănătatea şi NU e deloc bine. Ar fi indicat să se mai si odihnească.

****

Săgetătorii spun multe lucruri nelalocul lor, însă NU o fac cu rea intenţie, ci pentru că sunt foarte stresaţi. Îndatoririle profesionale le cam dau bătăi de cap.

****

Capricornii întâmpină ceva probleme la serviciu, însă NU-şi pierd calmul şi reuşesc să găsească soluţiile optime.

****

Varsatorii NU stau locului o clipă. Sunt foarte agitaţi, duc lipsă de concentrare şi riscă sa NU finalizeze niciun proiect din plan.

****

Iar Peştii rezolvă toate problemele familiale astăzi, sunt foarte activi, aşa că pe seară îşi vor permite să se relaxeze alături de familie.

Cum scapi de petele enervante din mașină? Trucul e mai simplu decât crezi!... O tânără și-a injectat posteriorul pentru a arăta precum Kim Kardashian! Acum toată lumea întoarce capul după ea pe stra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x