Căutare Live

Oasele victimelor de la HIROSHIMA analizate, după aproape 72 de ani. Descoperirea este incredibilă: Gradul de RADIAȚII, mai mare de trei ori decât tratamentul local, în cazul CANCERULUI

La 6 august 1945 bomba atomică, cunoscută ca "Little Boy", a fost aruncată deasupra orașului Hiroshima, iar trei zile mai târziu, la 9 august 1945, cea de-a doua bombă atomică, cunoscută ca "Fat Man", a fost detonată deasupra orașului Nagasaki.

La 6 august 1945 bomba atomică, cunoscută ca "Little Boy", a fost aruncată deasupra orașului Hiroshima, iar trei zile mai târziu, la 9 august 1945, cea de-a doua bombă atomică, cunoscută ca "Fat Man", a fost detonată deasupra orașului Nagasaki.

Până la sfârşitul lui 1945, numărul morţilor s-a ridicat la 100.000. În următorii cinci ani, trecuse de 200.000, pe măsură ce au început să se instaleze cancerul şi alte afecţiuni.

Expunerea la radiaţii a făcut ca oasele umane să devină magnetice, iar această ''memorie magnetică'' să rămâne în oasele victimelor bombelor atomice mulţi ani după explozie, potrivit spuselor fizicianul brazilian Sergio Mascarenhas, citat de Science Alert.

Mascarenhas a obţinut probe din oasele victimelor, ce s-au aflat la mai puţin de un kilometru de punctul zero al exploziei, și pe care le-a depozitat, timp de 40 ani, in Brazilia. Rezultatul cercetărilor ulterioare au fost dezvăluite în 1973.

Cercetătorii au descoperit că mandibula a absorbit 9,46 grays în urma atacului din Hiroshima, în timp ce un pacient bolnav de cancer primeşte tratament cu radioterapie ce are o putere de 2 până la 3 grays doar în regiunea tumorii. O radiaţie de 5 grays asupra întregului corp ucide.

Prin intermediul unui spectometru, a unui software şi alte tehnici, specialiştii au putut măsura cantitatea de radiaţii ale victimelor atacului din 1945.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri