Antena Căutare

OBSERVATOR SPECIAL: "Mosul" bogat vine cu calutul cabrat

Credeati ca o excursie sau un ceas sunt cadourile cele mai scumpe din tolba Mosului de Platina? Nici gand! Mosul de cinci stele poate sa faca si cadouri pe patru roti. Preferate sunt masinile in culoarea sezonului. Trei indicii: rosu, calut, adrenalina

Un Ferrari atinge suta de kilometri in mai putin de patru secunde. Adica mai repede decat se transfera in banca banii cu care a fost cumparat. Oricine viseaza sa aiba unul. Sau macar sa conduca unul.

Dar cum nu toata lumea lucreaza la Top Gear, unii raman doar cu visatul. Pentru altii, putini si norocosi, undeva, acolo sus, exista Mos Craciun. In showroom-ul din Bucuresti, trei masini asteapta sa plece catre fericitii care le-au comandat. Le-au asteptat cuminti tot anul.

In tara sunt mai putini de doua sute. Un club select, unit de o singura pasiune. Nimic nu e exagerat cand in garaj ai o asemenea bijuterie. Facuta la comanda, exact pe tiparul clientului.

Pentru un astfel de cadou, insa, Mosul trebuie sa aiba un cont de marime considerabila. Pretul de plecare trece de 150.000 de euro. Fara taxe. Si poate ajunge la cateva milioane, in functie de preferintele proprietarului.

De ce este Apocalipsa mayasa „mai speciala” decat cele precedente?... GALERIE FOTO! Funny, funny, funny: Fructele, deliciul unui cimpanzeu din Rio de Janeiro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x