Antena Căutare

OBSERVATOR SPECIAL: Automobilul familiei Flinstone, in varianta romaneasca

Poate ca nu are cele mai luxoase hoteluri din lume si nici cele mai cochete restaurante de pe mapamond! Dar cand vine vorba de masini, litoralul romanesc este, in sine, unul dintre cele mai mari saloane auto din lume. Porsche, Ferrari si Lamborghini au devenit niste aparitii banale. Iar din aceasta vara, aproape ca vor fi ignorate de iubitorii de masini. Un alt bolid va cuceri litoralul. Are doar 35 de cai putere si scoate fum ca la campionatul national de facut mititei pe gratar. Insa aceasta masina trezeste in fiecare om dorinta de a emite un singur strigat: Yaba- daba-doo!

Bine ati venit in Eforie. O statiune pe care multi o considera demodata si veche. Atat de veche, incat pana si Familia Flinstone isi face concediul aici. De data asta, se pare ca si-au uitat masina la noi. Ce Ferrari? Ce Lamborghini? Ce Porsche? Este o masina dupa care intorc ochii toti dinozaurii. Autorul masinii lui Fred Flinstone este un constantean care nu mai vrea sa iasa din copilarie. “Prima mea masina a fost trabant, in ‘85 si am reusit sa o radiez si dintr-un trabantel am reusit sa fac aceasta masina”, spune proprietarul Nicolae Bolohan.

N-ar fi reusit. Asa ca a cerut ajutorul prietenului sau. Sa-i spunem Barney. “Am lucrat in jur de o luna jumatate. Din pasiune am facut-o nu pentru bani. Din imaginatie”, afirma constructorul Tudor Iulian.

Spre deosebire de masina originala, propulsata doar cu ajutorul propriilor picioare, autoturismul lui Flinstone, varianta 2013, are 35 de cai putere. In conditii prielnice, cu vant in spate si drum in panta, poate atinge chiar si 100 de kilometri la ora. Dar nu asta e important. Ci piesele de tunning. “Avem si oglinzi retrovizoare, avem radio, avem pedale, schimbatoare”, sustine proprietarul.

Daca ignori fumul prin care poti sa dai mesaje indienilor din America de Nord, masina lui Fred Flinstone ar putea fi un magnet de domnisoare in bikini.

Iar oamenii nostril au idei destule. Au terminat de proiectat masina lui Batman. Insa prioritatea lor e o idee si mai indrazneata. “Avem un proiect, o masina cu piscina, de vreo sapte metri, cu jacuzzi, dar mai vedem”, au precizat cei doi.

Masina va fi expusa in statiune toata vara si va fi scoasa la licitatie cu pretul de pornire de 3.000 de euro.

Epidemia "Harlem Shake" a ajuns si in scolile din Romania!... O rusoaica a aflat ca este inselata de pe Google Maps!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x