Antena Căutare

Observator Special: Oamenii pentru care 1 Aprilie este in fiecare zi

In afara de Revelion, mai exista o singura zi a anului pe care toti oamenii o sarbatoresc, indiferent de rasa sau de religie. Este 1 Aprilie, Ziua Mondiala a Pacalelilor. Ziua in care lumea se imparte in doua categorii: cei care fac farse si cei carora li se fac farse. Exista, insa, oameni pentru care 1 Aprilie este in fiecare zi.

Cel mai usor mod de a speria un om este sa-l trezesti brusc, dar nu oricum. O masca de zombie si un caine alaturi sunt suficiente pentru a-I da fiori victimei. Farsa a fost conceputa de fratele mai mare al pacalitului. Pentru ca asta inseamna sa fii un frate mai mare adevarat. Dar si surorile mai mari pot fi puse pe glume.

Nu-ti poti alege familia, insa iti poti alege partenerul de viata. Aceasta tanara, insa, a ales sa stea in casa cu dusmanul. Iubitul ii face mereu farse, dar a gasit si ea o metoda de razbunare: un paianjen urias care sa-l infioare pe iubitul pus pe sotii.

Observator Special! Ce inventii inedite au mai aparut: Umbrela pentru zile negre sau sapca pentru metrou... S-a deschis prima biserica din lume pentru ATEI! Enoriasii "se roaga" pe muzica pop si iau lectii de fizica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x