Antena Căutare

Observator Special: Tocilarii din Washington au propriile agentii imobiliare si baruri

Tocilarul este noul sex-simbol al Americii. Tocilarii fac ravagii doar in Washington. Nu este doar capitala Statelor Unite, ci si orasul cu cel mai mare numar de tocilari. Tocmai de aceea, spre deosebire de chefurile monstruoase din Manhattan, la Washington sunt la moda petrecerile pentru tocilari.

Ochelaristi, imbracati aiurea, neinteresati de nimic in afara studiului. Chiar asa sa arate tocilarii? In Washington, nu prea este asa. Doar un ochi avizat ii poate deosebi pe tocilari de tinerii obisnuiti.

Asa se face ca, in capitala Statelor Unite, s-au infiintat agentii matrimoniale special pentru tocilari. Acestia sunt cuplati in functie de pasiunile stiintifice si de modul intelectual de a se relaxa. Niciun tocilar care se respecta nu se va duce in vreo discoteca pentru a topai ore in sir. Tocilarul care se respecta merge la o prezentare. Nu de moda, ci de teorie matematica, de analiza literara, de arhitectura sau la un concurs de scrabble pentru premianti.

Totusi, cum se face ca toata "tocilarimea" americana s-a grupat la Washington? Studiile spun ca responsabil pentru densitatea mare de intelectuali devotati este Institutul Smithsonian, iar teoria pare cat se poate de credibila. Institutul cuprinde 19 muzee, noua centre de cercetare, o gradina zoologica si 137 de milioane de obiecte tocmai bune de studiate. Si cine sa faca asta mai bine decat tocilarii? Iata cum Washingtonul s-a umplut de studiosi, greu de cuplat, dar nu imposibil. Mai ales acum, de cand li s-a deschis si un bar.

Observator Special: Cei mai multi laureati ai premiilor Nobel, mari consumatori de lactate... Un tanar din Brazilia a realizat o placa de surf din PET-uri reciclate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x