Antena Căutare

Ochii unei pisici sunt atât de mari încât toți cred că e o ființă din altă lume. Cum arată felina

O pisică din Canada a reușit să facă senzație și să devină cunoscută în toată lumea datorită modului în care arată. Felina are ochii atât de mari, încât mulți cred că e din altă lume.

monica si pisica sa, cu ochi mari Galerie
O pisică a devenit o adevărată senzație pe TikTok, datorită aspectului său | sursa foto: Profimedia

De curând, o pisică din Canada a devenit celebră în toată lumea după ce pozele sale au ajuns pe internet și au făcut senzație. Mai mult decât atât, animalul are în prezent aproape o sută de mii de fani doar pe pagina sa de TikTok.

O pisică a devenit vedetă pe TikTok datorită ochilor pe care îi are

Pico este o pisică din rasa norvegiană de pădure și aparține unei femei pe nume Marie-Josee Brisson din Canada. Alături de fiica sa, Monica, femeia a adoptat animalul în urmă cu mulți ani, de la un cabinet veterinar ce a găsit felina rătăcită și a ales s-o găzduiască, până la găsirea unui stăpân.

Și fiindcă a fost dragoste la prima vedere, canadianca nu a mai stat pe gânduri și l-a adus pe Pico acasă. L-a îngrijit cum a știut mai bine, doar că o boală neprevăzută a făcuit ca animalul să orbească.

Citește și: Pisica lor a găsit o gaură ciudată în bucătărie și n-au știut ce să facă când au descoperit ce era în interiorul ei. Ce au găsit

Motanul avea ochii mari și verzi, dar după ce a dezvoltat o infecție, aceștia și-au pierdut capacitatea de-a vedea și au căpătat un aspect de globuri de sticlă, de un albastru albicios. Practic, animalul a făcut glaucom, a orbit și a fost nevoit să se adapteze la noua sa viață. Chiar dacă la început a fost mai greu să se orienteze, animalul de companie a dovedit că se poate descurca și cu noua sa condiție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum în vărstă de nouă ani, Pico o urmărește pe Monica, fiica femeii, la fiecare pas, pentru a se putea orienta prin casă sau prin grădină.

Citește și: Un animal a devenit erou pentru un copil care era la un pas să cadă de pe balcon. Clipul a ajuns viral în mediul online

„Avea ochii verzi, dar într-o zi, din cauza unei infecții, a făcut glaucom și a orbit. De cele mai multe ori, motanul se descurcă și fără văz, dar sunt și momente în care se lovește de mobilă. Dar se descurcă destul de bine ca să se orienteze prin casă”, a explicat Marie-Josee Brisson, stăpâna felinei, potrivit celor de la metro.co.uk.

Pisica are în prezent și o pagina de TikTok unde a adunat aproximativ o sută de mii de urmăritori. Primul videoclip postat a adunat mai bine de nouă milioane de vizualizări, semn că Pico a cunoscut celebritatea din plin, ajutat fiind de stăpâna sa, Monica.

O tânără și-a cumpărat o pungă de salată, dar când a privit înăuntru a rămas fără cuvinte. Ce a găsit Zara Bailey... O femeie a cheltuit jumătate de milion de dolari pe alcool. Cum arată azi Nicola Farrell...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x