Antena Căutare

Oferta inedita in Malaezia: La o pereche de pantofi cumparata, femeile primesc un barbat!

Un magazin de incaltaminte din Malaezia s-a gandit sa le ofere femeilor, la promotie, doua dintre cele mai mari placeri: pantofi si barbati!

Magazinul Shoes Shoes Shoes le ofera femeilor sansa sa faca cumparaturi si sa isi aleaga si un partener. Reprezentatii magazinului au dezvoltat un website matrimonial unde femeile obsedate de pantofi isi pot gasi jumatatea.

Pentru ca acest lucru sa se intample, barbatii sunt invitati sa se inscrie pe site, unde isi aleg 20 de perechi de pantofi pe care ar dori sa ii vada la femeia ideala.

Cand o femeie cumpara o pereche de pantofi din magazin, intra pe site si verifica barbatul care are incaltamintea respectiva in lista. Daca aceasta accepta sa iasa la o intalnire, barbatul ii va plati integral pantofii.

Reprezentatii Shoes Shoes Shoes au marturisit ca s-au inspirat din celebrul serial Sex and The City.

"De ce sa stai sa il astepti pe Fat-Frumos? Iesi si fa ceea ce iti place cel mai mult: cumpara-ti pantofi si traieste ca in Sex and The City! Lasa gasirea barbatului perfect pe seama profesionistilor care iti mai ofera si un discount de 100% pentru pantofii tai preferati!", spun proprietarii magazinului pe site-ul lor oficial.

Sursa: huffingtonpost.com

FOTO: Shoes Shoes Shoes

VIDEO ULUITOR! Are o singura mana, insa canta divin la vioara!... Un consultant financiar si-a certat o clienta pentru ca nu bea mai mult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x