O firmă de curățenie îți trimite acasă menajere complet goale! Ce presupune

 
+2 click pentru
galerie

Într-o vreme în care ai tendința că parcă le-ai văzut pe toate, o firmă de curățenie a reușit să șocheze, oferind clienților posibilitatea să aibă parte de menajere...dezbrăcate complet!

Nu este vorba despre scenariul vreunui film pentru adulți, ci despre un nou trend ce începe să capete amploare în Marea Britanie! Mai exact, firma de curățenie a decis să își depășească rivalii oferind clienților servicii...nude!

Mai bine de 300 de femei angajate vin la casele clienților și fac curat fără să aibă vreo haină sau lenjerie intimă pe ele. Sunt complet goale. Prezentatoare de știri dezbrăcate s-a mai văzut, dar nu și femei de serviciu.

Prețul unui astfel de serviciu de curățenie cu o menajeră dezbrăcată? Între 30 și 45 de lire sterline pe oră. Există totuși și o regulă clară: clienții nu au voie să le atingă pe femeile de serviciu. Afacerea a debutat în 2017 și este în continuare la mare căutare!

Cât despre clienți, aceștia sunt comlet satisfăcuți de serviciile oferite și spun că preferă să opteze pentru o menajeră goală, dar trecută deja de prima tinerețe.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE