Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Om politic celebru, prins în timp ce făcea amor cu secretara. Bărbatul a uitat să închidă camera video, iar colegii săi erau încă online

Un om politic cunoscut peste hotare este în centrul unui scandal uriaș după ce a fost surprins în timp ce întreține relații intime cu secretara sa. 

Om politic celebru, prins în timp ce făcea amor cu secretara. Bărbatul a uitat să închidă camera video, iar colegii săi erau încă online

ViralPress

Jesus Estil, oficial al guvernului din Filipine, a participat la o întâlnire online a Consiliului Municipal din Fatima Dos Village, regiunea Cavite. Atunci când s-a încheiat, însă, el a uitat să oprească camera video, fiind preocupat de secretara sa.

A iubit-o toată viața, deși făcea amor cu bărbați! Ea i-a îndeplinit cea mai importantă dorință! Ce a făcut pentru Freddie Mercury femeia pe care el a înșelat-o

Imediat după ce a crezut că a încheiat conferința, acesta s-a îndreptat spre secretara sa, cu care a făcut amor.

“Nu este vorba doar despre un comportament necorespunzător, ci de o eroare gravă de comportament. Vom face totul pentru a-l pedepsi”, a anunțat Departamentul pentru guvernare locală, potrivit Daily Mail.

O soție și-a prins soțul făcând amor cu mama lui. Cum și-a justificat fapta e revoltător: ”Pur și simplu s-a întâmplat!”

Evident, imaginile inedite au ajuns pe internet, iar locuitorii s-au arătat revoltați, semnând o petiție prin care cer demiterea oficialului guvernamental.

Recomandari