Antena Căutare

Omul care-si vede lungul nasului: barbatul care a acceptat cu umor o proteza magnetica pentru a trai

Invitat la o emisiune televizata din Marea Britanie, un barbat diagnosticat cu cancer a dat dovada de un curaj incredibil. Si-a dat jos proteza nazala magnetica, pentru a arata cicatricile cutremuratoare cu care a ramas dupa operatia de indepartare a nasului facuta pentru a elimina celulele canceroase.

Bert Eastham, victima a cancerului nazal, a fost invitat la un show britanic alaturi de sotia sa, pentru a vorbi despre cum simtul umorului i-a ajutat sa treaca peste cumplitul diagnostic. In timpul emisiunii, el i-a socat pe prezentatori atunci cand si-a dat jos proteza pe care o poarta.

“A fost devastator sa primesc diagnosticul, ca si cum pamantul mi-a fugit de sub picioare. Cand oamenii aud cuvantul cancer se gandesc “Sunt mort!”, spune Bert. Acum trei ani, doctorii i-au recomandat sa se opereze, spunand ca aceasta e cea mai buna sansa de supravietuire pe care o are. Barbatul a fost nevoit sa accepte o procedura in care i-au fost taiate nasul si buza superioara. Cu toate acestea, Bert a primit o proteza care sa acopere cicatricile abia in iulie 2012. Nasul este fixat pe fata sa cu ajutorul magnetilor.

Hotarat sa nu se lase demoralizat de diformitatea sa, Eastham s-a folosit de simtul umorului neconventional pentru a-si recapata increderea in sine. “Dupa socul diagnosticului, mi-am impus sa eliminam toate gandurile negative din casa noastra si sa fim mereu optimisti. Mi-a placut intotdeauna sa fac glume, iar in situatia asta chiar ai nevoie sa glumesti”, spune barbatul de 64 de ani. El a povestit ca cel mai bun mod de a se asigura ca nu il pierde a fost sa isi foloseasca noul nas pe post de magnet de frigider. Dovada ca nu se poate abtine de la glume, Bert spune: “Acum am fata perfecta pentru radio!”.

Bert Eastham se simte bine acum, iar medicii nu au descoperit niciun semn de revenire a celulelor canceroase. Barbatul a inspirat o lume intreaga cu povestea sa si a demonstrat ce inseamna cu adevarat sa fii un invingator.

sursa foto: hepta.ro

Sufera de o boala-autoimuna, dar vor sa traiasca clipa: Ei vor escalada Vf. Moldoveanu, 2.544 metri!... Teza de doctorat a Elenei Ceausescu a fost scoasa la vanzare pe un site american...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x