Ona Artist e celebră, e frumoasă, dar nu poate avea un prieten. Motivul bizar pentru care toți o evită pe femeie

Leah Schrager are 28 de ani și se poate lăuda că este un model de succes, cu milioane de fani în întreaga lume. Totuși, tânăra spune că nu poate avea prieteni, iar motivul este de-a dreptul uluitor.

Succesul a venit treptat pentru Ona Artist, de-a lungul anilor, dar odată cu el a apărut și un „efect secundar” mai puțin plăcut

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a tinerei Leah Schrager din Seattle, Statele Unite ale Americii. La doar 28 de ani, frumoasa brunetă are mai bine de trei trei milioane de urmăritori doar pe pagina sa personală de Instagram.

Totul a început în anul 2015, atunci când aceasta a decis să se transforme într-un model de videochat, cu numele de Ona Artist.

Ona Artist e frumoasă și celebră, dar nu poate avea prieteni

Ca să se deosebească însă de restul din breaslă, tânăra a decis să aducă în fața camerelor video un conținut superior din punct de vedere al calității, prin faptul că prezintă trăsăturile unui act artistic postmodern, din obiectificarea sa ca femeie.

Citește și: Gina Pistol și iubitul, în cea mai fierbinte ipostază de până acum! Cum s-au pozat cei doi: „Doamne”

Pentru modul său inedit de-a face videochat, Ona Artist a reușit să devină din ce în ce mai apreciată și, în câțiva ani, americanca a ajuns la performanța de-a avea mai bine trei milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

Odată cu numărul mare de fani s-au mărit, în mod considerabil, și veniturile realizate de Leah Schrager.

Chiar dacă mulți ar putea să fie tentați să creadă că bruneta are toate motivele să fie fericită și împlinită, mai ales de când a devenit mult mai bogată și cunoscută, iată totuși că situația stă complet diferit. Motivul este unul cât se poate de surprinzător.

Citește și: Cuplul de nudiști care se fotografiază fără haine în toată lumea. De ce au ales stilul de viață neobișnuit

Succesul a venit treptat pentru Ona Artist, de-a lungul anilor, dar odată cu el a apărut și un „efect secundar” mai puțin plăcut: pierderea prietenilor. Rând pe rând, cunoscuții și amicii tinerei au început să o caute din ce în ce mai rar și chiar să îi evite compania, până ce relațiile au fost complet încheiate.

„Mi-am pierdut destui prieteni care mi-au văzut contul sexy de Instagram și au catalogat totul ca fiind anti-feminist și greșit. Chiar și cel mai bun prieten a renunțat la relația noastră pe motiv că fotografiile pe care le fac sunt degradante pentru femei și o încurajare pentru perverși”, a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Mai mult decât atât, Ona Artist a explicat faptul că nici cu familia sau rudele nu au înțeles-o și nici nu au încurajat-o pe drumul său către o carieră de succes ca model online. Și asta nu e totul.

„M-am confruntat cu amenințări, inclusiv din partea femeilor, care au dezvăluit că vor să-mi facă rău fizic, din cauză că munca mea ne afectează imaginea în fața bărbaților”, a mai explicat Leah Schrager.

În prezent, Ona Artist se poate numi și antreprenor. Tânăra susține lecții pentru alte tinere care doresc să descopere cum pot face carieră ca model online.

Ultimele știri