Antena Căutare

Papa Francisc, mesaj bizar pentru milioane de creștini! Ce a dezvăluit despre sfinți

Mesajul bizar al lui Papa Francisc despre sfinți a pus pe jar sute de mii de creștini din întreaga lume! Ce a apărut pe pagina de Twitter a Suveranului Pontif? 

Mesajul bizar al lui Papa Francisc despre sfinți a pus pe jar sute de mii de creștini din întreaga lume! Ce a apărut pe pagina de Twitter a Suveranului Pontif?

Sute de mii de creștini au trăit o surpriză uriașă când pe pagina oficială a lui Papa Francisc a apărut un mesaj bizar! Unii sfinţi au capetele învăluite în halouri de lumină, alţii au căşti de protecţie, iar angajaţii de la Vatican care gestionează contul oficial de Twitter al Papei Francisc în limba engleză au confundat cele două categorii într-un mesaj publicat duminică despre cinci noi sfinţi canonizaţi în Piaţa Sf. Petru din Roma, relatează luni Reuters.

Iată mesjaul bizar apărut pe pagina lui Papa Francisc, adresat creștinilor: ''Astăzi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru noii noştri #Saints (sfinţi - n.r.). Ei au păşit cu credinţă, iar acum invocăm mijlocirea lor'', se arată în mesajul publicat pe Twitter.

Papa Francisc, mesaj bizar pentru milioane de creștini! Ce a dezvăluit despre sfinți

Care este problema la acest mesaj apărut pe pagina lui Papa Francisc? Hashtag-ul #Saints utilizat de Vatican pe contul în limba engleză al Papei Francisc este folosit de o echipă de fotbal american, New Orleans Saints.

PAPA FRANCISC ȘI...ALȚI „SFINȚI”

Papa Francisc și mesajul bizar. Echipa New Orleans Saints are 1,5 milioane de abonaţi pe Twitter, iar contul în limba engleză al suveranului pontif este urmărit de aproximativ 1,8 milioane de utilizatori.

Mesajul publicat pe Twitter-ul lui Papa Francisc a devenit viral după ce mii de împătimiţi ai fotbalului american au reacţionat, mulţi dintre fanii New Orleans Saints mulţumind în glumă pentru binecuvântare.

Luni dimineaţa, mesajul primise 93.000 de aprecieri, avea 3.200 de comentarii şi fusese distribuit de 24.000 de utilizatori.

Duminică, ''Sfinţii'' din New Orleans au învins echipa Jacksonville Jaguars cu scorul de 13-6, notează Reuters, conform celor de la Agerpres.

A stat lipit de sicriul stăpânului său care a trecut la ceruri. A nechezat de durere și și-a luat rămas bun de la cel pe... Nobelul Economiei atribuit lui Esther Duflo, Michael Kremer şi Abhijit Banerjee pentru lucrări în domeniul luptei împotr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x