Antena Căutare

Pare o dubă albă, banală, însă ce ascunde la interior e de neimaginat. Viața proprietarei a fost schimbată iremediabil

Hatti Webster este o tânără de origine britanică, care avea o viață obișnuită ca oricare alt om. Se ducea la muncă în fiecare zi, avea o casă de care se îngrijea și câțiva prieteni. După ce a intrat în posesia unei dube, viața i s-a schimbat iremediabil.

Pare o dubă albă, banală, însă ce ascunde la interior e de neimaginat. Viața proprietarei a fost schimbată iremediabil Galerie
Duba transformată în casă de către Hatti Webster | Profimedia

Cu toate că nu îi lipsea aproape nimic, activitățile sale zilnice nu o ajutau să evolueze în niciun fel. Nu mai suporta să lucreze la birou și își dorea extrem de mult să călătorească, să nu fie constrânsă de nimic și să "simtă libertatea". Hatti Webster, din Wiltshire, trăia în Bristol, având ​​o carieră de succes ca manager de marketing și o viață socială vibrantă, însă activitățile desfășurate între programul de muncă 9-5 îi aduceau deseori sentimentul neîmplinirii.

După ce a intrat în posesia unei dube albe, viața și-a schimbat traiectoria. Tânăra în vârstă de 27 de ani a luat decizia vieții sale, renunțând la job și la monotonie.

Citește și: O femeie a filmat pe ascuns bona copiilor și a descoperit ce voce are tânăra. Clipul video e viral

Ce se află în interiorul dubei albe. Viața tinerei s-a schimbat total după decizia luată

Hatti trăiește în prezent viața la care a aspirat dintotdeauna, după ce a luat decizia de a transforma duba într-o casă pe patru roti. Aceasta călătorește prin toată Europa după ce a investit singură 10.000 de euro pentru a-și face un dormitor luxos în interiorul mașinii, potrivit Jam Press.

Tânăra plănuise să se mute în Canada înainte de declanșarea pandemiei de Covid-19, însă a avut parte de și mai puțină activitate pentru că a fost nevoită să se carantineze alături de părinii săi. În ciuda acestei situații opuse planurilor sale, Hatti era încă hotărâtă să renunțe la viața de dinainte și să călătorească în toată lumea în duba transformată în casă.

Citește și: Tatăl a murit, dar fiica a continuat să-i trimită zilnic mesaje pe telefon. Ce răspuns a primit după patru ani

Tânăra a investit în renovarea dubei o parte din banii pe care îi avea strânși și a reușit să-și facă un pat și un loc perfect în care să poată dormi și să se poată descfășura.

Aceasta a declarat pentru sursa citată mai sus că a luat cea mai bună decizie din viața și plănuiește să se mute în Franța. Tinerei i-a luat în jur de trei luni pentru a transforma mașina de 62,5 mp în casă.

Citește și: O femeie a mâncat doar banane timp de 12 zile. Ce a pățit apoi Yulia Tarbath

„Mi-a plăcut sentimentul de libertate pe care l-am obținut și de a putea să te miști unde și când vrei. Așadar, am decis să cumpăr o autoutilitară, să o transformîn casă în timpul carantinei și să mă mut în Franța", spune Hatti Webster.

Vrea să devină cea mai musculoasă ”Barbie” din lume. Ce sumă enormă a cheltuit pentru transformarea incredibilă... Aisha Nieves și-a găsit câinele pierdut după doi ani, chiar când voia să adopte altul. "Dumnezeule mare, el e"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x