Antena Căutare

Părinți fără suflet! Au plătit o mamă surogat care a născut gemeni. Ce s-a întâmplat cu cei doi bebeluși te lasă MUT de DURERE

Și-au dorit atât de mult un copil pe care nu puteau să-l aibă, că au plătit o mamă surogat. Gestul ce a urmat te lasă fără cuvinte.

Și-au dorit atât de mult un copil pe care nu puteau să-l aibă, că au plătit o mamă surogat. Gestul ce a urmat te lasă fără cuvinte.


Un cuplu din Australia i-a plătit unei femei thailandeze aproape 12.000 de dolari pentru a-i purta în pântec copilul pe care nu poate să-l aibă.
Thailandeza în vârstă de 21 de ani, a aflat în luna a patra de sarcină că are gemeni și că unul din bebeluşi suferă de sindromul Down.

Australienii i-au cerut să renunțe la sarcină și pentru că femeia a refuzat, au luat doar fetița care s-a născut sănătoasă. Fără să le pese că băiatul născut bolnav este fratele copilului pe care l-au luat, cei doi părinți au lăsat-o pe mama biologică într-o situaţie disperată.

Are nevoie de 25.000 de dolari pentru a plăti cheltuielile medicale pentru copilul bolnav de sindromul Down care i-a rămas. În urma unei campanii pentru ajutarea thailandezei s-au strâns 7000 de dolari, pentru a o ajuta pe aceasta să-şi îngrijească băiețelul bolnavă, în vârstă de şase luni.

"Aş vrea să le spun femeilor thailandeze să nu se implice într-o astfel de afacere, de a fi mamă-surogat. Nu vă gândiţi numai la bani. Dacă ceva nu merge bine, nu vă va ajuta nimeni, copilul va fi abandonat de societate, iar noi vom fi responsabile pentru asta", a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

Sursa: Daily Mail

Vă mai aduceţi aminte de celebrele desene "Pokemon"? Iată restaurantul unde îl poţi mânca pe Pikachu!... VIDEO-Ești căsătorit? Ai face bine să NU SPUI asta pe Facebook! Uite ce poți păți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x