Antena Căutare

Paris Hilton are acum propria păpușă, iar asemănarea este izbitoare. Cu ce preț se vinde noua jucărie pentru copii

Fanii pot achiziționa, acum, o nouă păpușă pentru copiii lor. În plus, jucăria vine însoțită de un patruped drăgălaș, chiar animalul de companie cu care este surprinsă, adesea, vedeta de la Hollywood. La ce preț se vinde păpușa însoțită de multele accesorii și de unde o putem achiziționa.

Paris Hilton, îmbrăcată într-o ținută neagră, alături de copia sa în miniatură, îmbrăcată într-o rochie roz cu paiete Galerie
Paris Hilton are acum propria păpușă, iar asemănarea este izbitoare. Cu ce preț se vinde noua jucărie pentru copii | Profimedia

O companie privată de jucării și divertisment, MGA Entertainment, a realizat prima sa copie în miniatură a unei celebrități, mai exact păpușa de colecție „Rainbow High” Premium Edition Paris Hilton Collector Doll, potrivit unei publicații străine.

Citește și: Jessica Alves, cunoscută cândva drept Păpușa umană Ken, îi vizitează pe Chefi. Iulia Albu îi uimește pe jurații Chefi la cuțite

Cum arată păpușa de colecție Paris Hilton. Jucăria vine la pachet cu o ținută de schimb

Păpușa Paris Hilton vine însoțită de două ținute și o serie de accesorii, precum și un ambalaj creativ, potrivit aceleași surse menționate mai sus. Se pare că prima ținută este inspirată de look-ul lui Hilton din vremea când avea doar 21 de ani. Această ținută include o rochie din paiete roz, cu ace de siguranță în zona șoldurilor, asortată cu o pereche de tocuri roz pal, precum și cu o tiară cu pietre pe cap.

Cea de-a doua ținută este compusă dintr-un costum elegant roz, cu detalii din perle și cu un decupaj în zona taliei. Ținuta vine însoțită de o pereche de cizme lungi până la coapse. Accesoriile variază de la mănuși din plasă, o geantă de mână și până la un telefon mobil cu o husă asortată, care se fixează ușor pentru a face selfie-uri.

Păpușa vine într-o cutie metalică roz care ilustrează fața lui Paris Hilton, iar, în interior, apare afișat un mesaj din partea vedetei de la Hollywood, alături de autograful acesteia.

Citește și: Femeia care s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă. Ea susține că are și un copil cu soțul ei. Cum e posibil

De unde poate fi achiziționată păpușa Paris Hilton și cu ce preț se vinde jucăria

Se pare că păpușa va fi vândută online pe site-urile Amazon, Walmart și Target, iar prețul cu care se achiziționează este nici mai mult, nici mai puțin de 99,99 dolari, potrivit aceleași surse menționate mai sus.

„Sunt incredibil de mândră să continui colaborarea cu Rainbow High prin această păpușă superbă inspirată de personajul meu din serial", a declarat Hilton, potrivit aceleași surse.

Luna trecută, Paris Hilton a prezentat cel de-al 29-lea parfum al său, numit „Love Rush”, pe care l-a creat pentru ziua nunții sale și pe care l-a lansat pe site-ul brandului.

Iar, în luna iunie a anului trecut, Hilton a făcut echipă cu Muzeul Județean din Los Angeles pentru a lansa un fond axat pe sprijinirea femeilor care lucrează în domeniul artei digitale.

Citește și: Paris Hilton a postat prima poză de la nunta ei, în rochie de mireasă. Nunta cu Carter Reum a avut loc pe 11 noiembrie 2021

Bărbatul care susține că a fost răpit de extratereștri de 60 de ori. Cum arată desenul cu care britanicul vrea să convin... El e bărbatul cu cel mai lung deget din lume! Cum arată când îl mișcă și de ce mulți se uită ciudat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x