Antena Căutare

Clipe de groază într-un avion! Pasagerii spuneau rugăciuni și încercau să dea de cei dragi

Motorul unei aeronave a cedat în timpul unei curse între Baltimore și Atlanda, în Statele Unite ale Americii. La bordul avionului se aflau 150 de pasageri care au trecut prin momente de groază.

Motorul unei aeronave a cedat în timpul unei curse între Baltimore și Atlanda, în Statele Unite ale Americii. La bordul avionului se aflau 150 de pasageri care au trecut prin momente de groază.

„După ce am auzit o explozie puternică, am văzut cum pătrunde fum în cabină şi ne-am speriat foarte tare. Avionul a încetinit un pic, temperatura în cabină a crescut, iar alimentarea cu oxigen a fost întreruptă , spune unul dintre pasageri.

Una dintre persoanele aflate la bord a surprins într-o filmare cum o compenentă de metal era blocată în interiorul motorului, în timp ce aeronova se afla în aer.

„Mi-am scos repede telefonul, chiar dacă ştiam că nu am semnal, şi am încercat să îi trimit mesaj mamei mele, să îi spun că o iubesc” , a declarat un alt pasager.

După o oră de la decolare, căpitanul aeronavei a anunțat că vor ateriza de urgență pe Aeroportul Internaţional Raleigh-Durham.

Pasagerii au fost transferați către alte aeronave pentru a putea ajunge la destinație. Compania Delta a declarat că motorul avionului a fost înlocuit, iar avionul urmează să reintre în serviciu în următoarele ore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nivel de radiații alarmant detectat în mare! Acolo s-a scufundat un submarin rusesc în anul 1989: „Vom examina totul foa... Studiu: consumul de cannabis scade în statele care au legalizat consumul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x