Antena Căutare

Photoshop sau realitate? Căpșunele albastre, același gust, aceeși formă?!

Se pare că această căpşuna albastră ar fi fost creată de către cercetători în laborator, cu ceva timp în urmă, şi este identică atât din punct de vedere fizic, cât și al gustului cu căpșuna clasică.

Se pare că această căpşuna albastră ar fi fost creată de către cercetători în laborator, cu ceva timp în urmă, şi este identică atât din punct de vedere fizic, cât și al gustului cu căpșuna clasică.

Mulți sceptici tind să dea vina pe folosirea Photoshop-ului, pentru bunătățile albastre din imagine.

Din dorința de a determina căpşunele să reziste la temperaturi scăzute, inclusiv la îngheţ, oamenii de știință ar fi hotărât să includă în structura genetică a acestora o genă care aparţine unei specii de peşte ce nu îngheață niciodată, din regiunea Artica, potrivit realitatea.net.

În urma punerii în aplicare a acesti idei, cercetătorii au constatat că fructul a căpătat o nouă culoare. Căpșuna, rezistentă acum la temperaturi foarte scăzute, devenise albastră.

Specialiştii mai spun că acest nou tip de căpşune nu reprezintă un organism modificat genetic, ci rezultatul biotehnologiei, adăugând o nouă genă, care aparţine unui organism viu, scrie realitatea.net.

Nu știm cu exactitate cât de real este întregul experiment, dar cert este că pe internet există anunțuri referitoare la un soi de semințe de căpșuni albaștri. Ați sădit vreodată așa ceva?

Ochii, oglinda sufletului! Află ce spune culoarea lor despre tine... O bătrânică și-a scos casa la vânzare! Toți erau să facă infarct când au văzut ce se ascunde înăuntrul locuinței!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x