Antena Căutare

Plaja din Europa văzută drept „cel mai rău loc de pe pământ”. De ce turiștii sunt avertizați să nu meargă acolo

Deși cândva era considerată o „perlă” a stațiunilor de pe litoralul britanic, astăzi, plaja este ocolită. Care e motivul pentru care turiștii evită să mai calce acest loc.

plaja din europa considerată „cel mai rău loc de pe pământ” Galerie
Plaja din Europa văzută drept „cel mai rău loc de pe Pământ”. De ce turiștii sunt avertizați să nu meargă acolo | Profimedia

Plaja se află în stațiunea Southend-on-Sea din Regatul Unit al Marii Britanii, iar locul a adunat tot mai multe recenzii negative pe site-urile de turism, potrivit dcnews.ro. Mai mult decât atât, turiștii au fost chiar avertizați să nu se apropie de plajă, potrivit ziaruldeiasi.ro, citat de sursa menționată mai sus.

Citește și: Cazul real al fetiței care are 19 ani, dar va arăta ca la 4 ani pentru totdeauna. Care este adevărul despre starea ei de sănătate

Care e motivul pentru care turiștii sunt avertizați să stea departe de această plajă

Jubilee Beach din Southend sau „City Beach” a fost plasată de „Surfers Against Sewage" („Surferi împotriva apelor uzate") pe lista celor 70 de zone din Marea Britanie în care turiștilor nu le este recomandat să meargă, în ciuda faptului că era considerată cândva o „bijuterie” de pe litoralul britanic, potrivit sursei citate mai sus.

Se pare că în urma unei ploi abundente care ar fi avut loc recent, deșeurile din rețeaua de canalizare au fost revărsate lângă plajă, conform Daily Mail. Însă, „City Beach” s-ar fi confruntat cu mai multe probleme de-a lungul timpului.

Citește și: Un bărbat a văzut ceva mișcându-se în tufișuri și când s-a apropiat a chemat de urgență ajutoare. Ce a descoperit

Care sunt comentariile lăsate de turiști

Se pare că pe site-ul „TripAdvisor” există o listă cu „cele mai bune lucruri pe care să le faci în Southend-on-Sea", iar vizitarea acestei plaje se clasează pe ultimele locuri, cu o medie de trei stele din cinci și cu 82 de recenzii, majoritatea negative, potrivit dcnews.ro.

Cu toate că au existat și persoane care au apreciat locul pentru liniștea sa, dar și pentru peisaj, cei mai mulți nu au fost deloc impresionați, din contră, lăsând o serie de comentarii negative:

„Cel mai rău loc de pe Pământ! Evitați plaja, evitați orașul, evitați oamenii.!", a scris un turist care ar fi fost pe această plajă./„Mai mulți traficanți de droguri, consumatori de droguri și vagabonzi decât oriunde altundeva! Un loc absolut abisal!", a scris o altă persoană./„Evitați această plajă! Când am ajuns am văzut multe steaguri roșii pe măsură ce înaintam.", stă scris într-o altă recenzie./„O mulțime de gunoaie pe plajă și pe trotuare, apă murdară cu plastic în ea și, în general, este pur și simplu o plajă proastă.", a mai adăugat un alt internaut.

Citește și: Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta

Deși majoritatea comentariilor s-au legat de aspectul murdar al plajei, mai multe persoane au criticat tipul de oameni care vin în stațiunea Southend-on-Sea a Regatului Unit al Marii Britanii:

„Tipul de oameni care vin aici este probabil motivul pentru care nu m-aș mai duce niciodată!".

Cazul real al fetiței care are 19 ani, dar va arăta ca la 4 ani pentru totdeauna. Care este adevărul despre starea ei de... Ea este femeia care face furori pe internet cu trupul de adolescentă. Mulți nu i-au nimerit vârsta reală: „Care e secret...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x