Antena Căutare

Profetiile lui Nostradamus pentru anul 2013: Al Treilea Razboi Mondial, asasinate, Anticristul

Porfetiile lui Nostradamus nu ocolesc anul 2013. Nostradamus s-a nascut in Saint Rémy de Provence, in sudul Frantei, pe 14 decembrie 1503, si a fost un faimos medic, cabalist si farmacist francez, celebritatea sa datorandu-se lucrarii "Les Propheties", a carei prima editie a aparut in 1555. Lucrarile lui Nostradamus sunt realizate din catrene.

Profetiile lui Nostradamus pentru anul 2013: Al Treilea Razboi Mondial, asasinate, Anticristul
| cachingheaven.wordpress.com

Potrivit site-ului nostradamus-predictions.org, lui Nostradamus ii apartin 6338 de profetii, dintre care multe nu s-au indeplinit atunci cand fusesera prezise. Profetiile sale sunt strans legate de aplicarea Codului Bibliei si acopera o perioada care ajunge pana in anul 3797. Nu se cunoaste secretul prezicerilor sale.

In profetiile sale, Nostradamus sustine ca pana in 2016 toti oamenii vor muri, iar in Europa va aparea un "arc satanic al furiei", o masina a timpului, acest "arc satanic" putand fi Marele Accelerator de Particule de la Geneva (Large Hadron Collider-LHC) sau rachetele balistice.

Potrivit lui Nostradamus, in perioada 2012 - 2013 va avea loc Al Treilea Razboi Mondial, iar inainte de acesta vor fi asasinati patru sefi de stat.

lte profetii ale lui Nostradamus arata dezastre naturale, cataclisme sau venirea lui Anticrist.

sursa: incomemagazine.ro

foto: cachingheaven.wordpress.com

FOTO! O angajata la McDonald's cu o greutate de 120 de kg a slabit uluitor dupa ce a renuntat la fast food... VIDEO! Un iesean a realizat cea mai subtire sculptura din lume - 1mm grosime!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x