Antena Căutare

Poți vedea rechinul din imagine? Iluzia optică arată cât de dificil este să vezi pericolul care pândește sub apă

Un videoclip a devenit celebru în mediul online, după ce a demonstrat cât este de dificil să vezi pericolul care pândește sub apă. Doar cei care cu ochi de vultur pot vedea rechinul din imagine. Crezi că îl poți găsi?

ocean din Australia Galerie
Un videoclip a devenit celebru în mediul online, după ce a demonstrat cât este de dificil să vezi pericolul care pândește sub apă. | Instagram

Un fotograf australian a realizat un videoclip de-a dreptul spectaculoasă cu ajutorul unei drone într-o zonă foarte frumoasă din Australia de Vest, însă un detaliu a atras atenția internauților.

Sean Scott surprinde de fiecare dată cu postările sale senzaționale din diferitele locații care îți taie răsuflarea, dar de data aceasta a reușit să filmeze ceva de-a dreptul neașteptat. Bărbatul s-a decis să realizeze un clip scurt cu oceanul albastru și peisajul incredibil, însă a avut o surpriză când a privit mai atent.

Citește și: Ce număr vezi? O iluzie optică îi face pe oameni să vadă numere diferite. Testul care oferă indicii despre sănătatea ochilor

În filmuleț se poate vedea timp de câteva secunde un rechin printre valurile agitate ale oceanului. Prin intermediul postări realizate pe contul de Instagram, Sean Scott a demonstrat cât de dificil este să vezi pericolul care te pândește de sub apă.

Doar cei cu ochi de vultur pot vedea unde se află rechinul. Acesta a reușit să se camufleze foarte bine în oceanul albastru.

Unde se ascundea rechinul, de fapt

Fotograful și-a provocat prietenii din mediul online să ghicească locul în care se află rechinul printr-un text cu : „Tu poți vedea rechinul?”. Comentariile și reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Unii au reușit să observe faptul că rechinul se ascunde printre valurile oceanului. Silueta slabă a acestuia apare în partea stângă a imaginii. Postarea a pus foarte mulți oameni pe gânduri, care au apelat la toate metodele posibile pentru a depisa rechinul.

Australia este recunoscută pentru speciile de pești spectaculoase care se află în ocean, dar și pentru numărul mare de victime ale rechinilor. Recent, un înotător a fost ucis de marele rechin alb, fiind a șasea persoană care moarte în Australia din cauza unui rechin.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești păianjenul veninos din imagine? Insecta are 10 centimetri și e una periculoasă

În 2020, CSIRO a estimat că ar putea exista până la 12.802 de rechini albi în estul Australiei, inclusiv puii.

De asemenea, Australia este o destinație iubită de iubitorii de surfing. Aceștia sunt pasionați de adrenalină și nu iau în calcul pericolele care s-ar putea afla sub mare. Totodată, o mulțime de turiști trec granițele țării anual pentru a se bucura din plin de experiența pe care o poate oferi atracțiile remarcabile ale statului.

Deși există o mulțime de locații spectaculoase în Australia, turiștii trebuie să țină cont de pericolele care îi pândesc la orice pas atunci când decid să o viziteze.

Fetița în vârstă de 8 ani care suferă de alopecie a demonstrat că e optimistă, în ciuda diagnosticului. Ce job și-a găsi... Motivul bizar pentru care polițiștii au vrut să o amendeze pe această tânără vânzătore. Toți au rămas surprinși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x